Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

iPhone-covers beschermen iPhones tegen schade

Apple iPhone heeft nieuwe normen gesteld voor mobiele telefoons met zijn strakke, strakke lijnen, grote scherminterface en hoogglans gepolijste afwerking. Het ongelooflijke uiterlijk van de iPhone in combinatie met zijn uitstekende eigenschappen maakt het een van de meest gewilde mobiele telefoons die er zijn. Het maken van accessoires is een goede manier om de enorme aantrekkingskracht van de iPhone op de markt te brengen. De iPhone Covers zijn zo’n accessoire.

De meeste iPhone-gebruikers willen hun kostbare telefoon beschermen tegen zowel cosmetische als echte schade. De meesten zijn bereid de prijs te betalen voor een iPhone-hoesje van hoge kwaliteit, op voorwaarde dat:

· Het beschermt de telefoon tegen schade veroorzaakt door vallen.

· Het is geschikt voor dagelijks gebruik.

· Het is niet te omvangrijk.

· Het heeft geen invloed op de aanraakgevoeligheid van de iPhone.

· Het ziet er goed uit en springt in het oog.

· Het beschermt het scherm en de telefoon tegen krassen.

· Het geeft toegang tot de functies van de iPhone, zoals de camera en koptelefoon.

· Hiermee kan de iPhone worden gedockt terwijl deze in de hoes zit.

· Hiermee kan de iPhone worden opgeladen terwijl deze in de hoes zit.

iPhone-gebruikers toestaan ​​hun iPhone-covers te personaliseren met speciale berichten en logo’s zou de exclusiviteit van de iPhone vergroten. Deksels kunnen van verschillende materialen worden gemaakt:

· Aluminium Metaal
· Hout
· Leer
· Siliconen
· Polycarbonaat
· Koolstofvezel

De wereldwijde nadruk op de voordelen van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen heeft geleid tot het gebruik ervan op vele gebieden. iPhone-hoesjes die natuurlijke materialen gebruiken, zullen de aandacht van het milieu trekken.

De koffers zouden idealiter verkrijgbaar moeten zijn in verschillende kleuren, waarvan de meest voorkomende zijn:

· Zwart
· Bruin
· Roze
· Groente
· Blauw
· Rood
· Zilver

Zwart en bruin zijn praktische kleuren en zullen door de meeste oudere gebruikers worden opgepikt, terwijl de jongere generatie waarschijnlijk de kleuren roze, blauw en groen meer naar hun smaak zal vinden. Kleuren zoals rood en zilver zullen die van beide geslachten aanspreken.

iPhone-covers met extra functies zoals een riemlus en extra ruimte in de hoes voor SD-kaarten zullen opvallen tussen de vele hoesjes die over de hele wereld worden vervaardigd. Deze hoezen kunnen ook in verschillende ontwerpen worden geleverd, zoals hoesjes in flip-stijl met magnetische sluiting of hoesjes met holsters. De eenvoudigste ontwerpen van iPhone-hoesjes moeten in staat zijn om het aanraakscherm te beschermen tegen krassen en de hoeken in het geval van vallen. Als een telefoon valt, valt hij meestal op de hoek. Met rubber beklede hoeken kunnen in dergelijke gevallen schade helpen minimaliseren of zelfs elimineren. Koffers moeten ook een goede grip bieden en mogen geen vuil ophopen

De relatief recent gelanceerde iPhone is nog steeds een telefoon waarmee gebruikers graag pronken bij elke gelegenheid. Iedereen wil zijn verhandelbaarheid verzilveren. Dit is daarom het beste moment om iPhone-covers uit te brengen die uniek en stijlvol zijn en waarin je merknaam moedig wordt weergegeven.

Bron: Paul Sung

  • Gerelateerde Tags: