iPhone-gegevensherstelsoftware: een blik op iFonebox

iPhone-gegevensherstelsoftware: een blik op iFonebox

iFonebox is een nieuw uitgebrachte software voor gebruikers van iOS-apparaten om een ​​back-up te maken van verloren gegevens van de iPod, iPad en iPhone en deze te herstellen. De software wordt ook gebruikt bij het herstellen van verloren gegevens in iTunes-back-upbestanden.

Vanaf iOS-apparaten kan iFonebox contacten, berichten, oproepgeschiedenissen, herinneringen, notities, agenda’s en safaribladwijzers herstellen. Vanuit iTunes-back-up kan de software camerarol, berichtbijlage, contact, bericht, fotostream, notitie, herinnering, kalender, memo en safaribladwijzer herstellen.

Gedetailleerde functies

Een van de grootste kenmerken van de software is dat het gemakkelijk te gebruiken is. Voordat u het gaat gebruiken, moet u iFonebox eerst op uw computer installeren. Hierna moet u uw iOS-apparaat op de computer aansluiten met een USB-kabel en vervolgens “herstellen van iOS-apparaat” selecteren om gegevens op uw iPhone, iPad of iPod te scannen.

Als u uw apparaat grondig wilt scannen, hoeft u alleen maar op de “geavanceerde modus” te klikken en een paar minuten te wachten totdat de computer de plug-in downloadt volgens de modus van uw apparaat.

Het goede ding is dat iFonebox automatisch begint te scannen en u een lijst met gegevens kunt zien die zowel bestaande als verwijderde bestanden bevat.

Nadat de scan is voltooid, moet u een voorbeeld van alle gegevens op uw apparaat in het scanresultaat bekijken en kijken of u alle gegevens hebt hersteld. Als niet alle gewenste gegevens zijn hersteld, kunt u het scanproces herhalen.

De software is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook veilig. Dit komt omdat het werkt zonder uw gegevens te beschadigen; daarom, wanneer u de software gebruikt, verliest u geen informatie.

De software wordt ook ondersteund door veel apparaten, zoals iPhone 5C/5S/5/4/4S/ iPad Air, iPod touch en vele andere apparaten. Omdat de software compatibel is met veel apparaten, hoef je niet voor elk van je apparaten software aan te schaffen en bespaar je daardoor veel geld.

iFonebox heeft twee herstelmodi: een die gegevens rechtstreeks van iOS herstelt en een andere die gegevens herstelt van iTunes-back-up. De beschikbaarheid van deze modi geeft u een breed scala aan opties, aangezien u de modus kunt gebruiken die u het meest bevalt.

Conclusie

Dit is wat u moet weten over iFonebox-software. Om het meeste uit de software te halen, moet u ervoor zorgen dat u deze downloadt van een gerenommeerde site. Zo krijg je niet alleen software van hoge kwaliteit, maar ben je er ook zeker van dat je toestel veilig is.

Bron: Duncan Lancer

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie