iPhone SDK

iPhone SDK

iPhone SDK is ook bekend als ‘Software Development Kit’ voor iPhones. Het bevat iPhone-stimulator, Xcode, Interface Builder, helpbestanden en andere documenten. Het hele pakket wordt geleverd in een megadownload van 2 GB voor ontwikkelaars van iPhone-applicaties. De eerste stap om een ​​applicatie voor iPhone te ontwikkelen, een product van Apple Inc., is dat de ontwikkelaars zich gratis moeten aanmelden voor een ‘Developer Account’ op de site van Apple. Vervolgens kunnen ze de iPhone SDK downloaden van de site.

De ontwikkeling van iPhone-applicaties is een groeiende industrie. In maart 2008 werd de allereerste iPhone-app gelanceerd en eind 2010 waren er duizenden applicaties voor beschikbaar. De iPhone-klanten kunnen de SDK gratis downloaden, maar als ze de iPhone-applicatie willen downloaden, moeten ze een routinebetaling doen.

Kenmerken van iPhone SDK: De kernfuncties van de iPhone Software Development Kit zijn onder meer:

  • Cocoa Touch met multi-touch-bediening
  • Video’s opnemen
  • Geluidsopname
  • Afbeeldingsanimaties
  • OS X-kernel

Waarom iPhone Software Development Kit: iPhone-tools zijn erg handig voor ontwikkelaars van iPhone-applicaties. Een paar maanden geleden werd iPhone SDK versie 3.0 uitgebracht en het heeft de ontwikkeling van applicaties eenvoudiger en efficiënter gemaakt voor de ontwikkelaars. Met deze tool kunnen ze apps bouwen die beter kunnen werken bij gecompliceerde operaties. Bedrijfsgerelateerde applicaties worden bijvoorbeeld altijd als gecompliceerd beschouwd in vergelijking met andere. De nieuwe applicaties op basis van SDK 3.0 helpen om deze apps sneller en gemakkelijker dan ooit te bouwen.

De ontwikkelaars concentreren zich voornamelijk op het bouwen van iPhone-applicaties voor het verbeteren van de functionaliteiten van computersystemen, gameconsoles enz., waarbij de SDK buitengewoon handig wordt. De ontwikkelkit omvat unieke programmeercodes en ingesloten notities die ontwikkelaars gebruiken om hun unieke iPhone-applicatie te maken, zoals vereist door een specifiek platform. Ze kunnen eenvoudig de modules kopiëren en plakken of de codes aanpassen aan hun behoeften. Bovendien geeft iPhone SDK 3.0 de ontwikkelaars een veiligere omgeving.

Het heeft ook een nieuwe deur geopend voor de game-industrie. De ontwikkelaars kunnen de ingebedde SDK gebruiken om meer levendige en geavanceerde games met hogere functies te maken. In tegenstelling tot de vorige versies van SDK, kunnen deze games gebruikers effectiever aanspreken. Het is dus vrij duidelijk dat door het gebruik van de iPhone SDK-tool, ontwikkelaars niet alleen de competitieve markt kunnen overleven, maar gebruikers ook kunnen genieten van hoogwaardige iPhone-functies en applicaties.

Voor niet alleen de technische vooruitgang, maar ook voor het voldoen aan de wensen en behoeften van de klant, is iPhone SDK erg handig. Voor een betere applicatie-ontwikkelingservaring heeft Apple onlangs SDK 4 gelanceerd. Om er geweldige resultaten mee te krijgen, moet je naar http://www.evontech.com/iphone-solutions.html gaan.

Bron: Ishita Ganguly

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie