iPhone-tv online

iPhone-tv online

De iPhone blijft miljoenen verbazen met zijn mogelijkheden. De meest recente trend is met online video.

Hoewel het waar is dat sommige video’s niet werken op de iPhone (bijv. Flash), is het belangrijk om op te merken dat op H.264 en Quicktime gebaseerde streaming video dat wel doet.

Met dat goed begrepen, hebben verschillende grote studio’s video-inhoud online voor de iPhone geplaatst.

Volledige afleveringen zijn onder meer 30 Rock, Beverly Hills 90210, Buck Rogers in the 25th Century, Crusoe, Days of our Lives, Heroes, Kath & Kim, Knight Rider, Life, Lipstick Jungle, MacGyver, My Own Worst Enemy, The Office, Smart Girls op de Party, Star Trek en The Young and the Restless.

Webisodes en segmenten zijn onder meer Battlestar Galactica, Cartoon Networks, Flapjack, Disney’s Pixar Mater’s Tall Tales, The Late Show with David Letterman, Mythbusters, Criss Angel’s Mindfreak, evenals andere selecties op ABC, Animal Planet, Biography, Discovery, E! Online, Food Network, G4 TV en Travel Channel-sites.

Previews, sport- en nieuwsclips zijn ook beschikbaar op CBS News, CBS Sports, ESPN, FOX Sports Network, MSNBC en The Weather Channel.

Dus wat is de vangst? De iPhone is een beetje klein om voor langere tijd naar te kijken, en over het algemeen wordt Wi-Fi via 3G aanbevolen.

Zou jij dat ook doen, aangezien je het kon? Over het algemeen is de video op de iPhone perfect voor het opnemen van een actueel nieuwsfragment van een piloot die op het water landt of om de kinderen te amuseren terwijl ze op de dokter wachten.

Om alle geweldige videosites voor de iPhone te vinden, opent u de Safari-browser en typt u “iphone.spreety.com”.

Bron: Ron Laughton

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie