iPhone-vervangingsonderdelen – Alles wat u moet weten

iPhone-vervangingsonderdelen – Alles wat u moet weten

iPhones zijn populair sinds de eerste die in 2007 op de markt kwam. iPhones zijn niet die smartphones die je op elk moment kunt kopen, want het is een kostbaar apparaat, ook al zijn ze hun prijs absoluut waard. Veel mensen laten liever hun iPhone repareren in geval van schade of mankementen om zo een nieuwe te vermijden.

iPhone-reparatiesets zijn gemakkelijk online verkrijgbaar. Afhankelijk van de onderdelen die gerepareerd moeten worden, kan iedereen de bijbehorende reparatieset bestellen en thuis proberen. Het is een voordelig en leuk alternatief in vergelijking met naar een servicecentrum gaan. De enige waarschuwing hier is om ervoor te zorgen dat u uw telefoon correct identificeert wanneer u de reparatieset online bestelt.

Hier zijn enkele iPhone-vervangingsonderdelen die gemakkelijk online verkrijgbaar zijn:

LCD-scherm: Een van de gemakkelijkst beschadigde onderdelen van een telefoon is het scherm. Met de opkomst van touchscreen-telefoons waarbij één gezicht van de telefoon volledig wordt overgenomen door het scherm, is er meer kans op schermschade. De huidige iPhones worden geleverd met het revolutionaire Gorilla-glas dat zeer resistent is en minder vatbaar voor beschadiging. Bij een botsing brokkelt het af in plaats van te versplinteren, waardoor het veiliger is dan gewoon glas. Een vervangingsset voor het lcd-scherm helpt u de klus thuis te klaren.

Vervangende batterij: de iPhone wordt geleverd met een batterij van hoge kwaliteit die zelden fouten geeft. Als je problemen hebt met de batterij van je nieuwe of oude iPhone, kun je een vervangende batterij krijgen. De kits bevatten naast de batterijkleefstrips het benodigde gereedschap. Als de kit deze niet heeft, kunt u ze ook apart bestellen.

Camera- en sensorkabel: de telefoon kan in vreemde hoeken vallen, waardoor slechts delen ervan worden beïnvloed; in sommige gevallen kan de camera aan de achterkant of voorkant kapot zijn. Vervangende camera’s aan de voorkant worden meestal geleverd met een secundaire microfoon, omgevingslicht en naderingssensoren. Camera’s aan de achterzijde kunnen ook worden gerepareerd met een hoogwaardige vervangingsset. Dit is een lastige taak, je hebt misschien een vergrootglas nodig om deze klus te klaren, naast andere gereedschappen die nodig zijn om de schroeven te openen, de camera en sensoren te bevestigen, enz.

Vervanging van de simkaartlade: Als de simkaart niet goed is geplaatst of als de lade ruw wordt gehanteerd, kan de simkaartlade beschadigd raken. Een simkaarthouder vervangen is heel gemakkelijk te vinden; het is ook vrij eenvoudig om thuis te installeren. Als je je simkaart kwijt bent, probeer dan ‘SIM-kaart open uitwerppin’.

Home Button: De ‘Home Button’ op je iPhone wordt veel gebruikt en dient ook voor vele doeleinden. Het is zo ontworpen dat het lager zit dan de rest van de telefoon en beschermd blijft in geval van een val. Als het echter om welke reden dan ook beschadigd raakt, kan het worden vervangen met behulp van de vervangingskit voor de home-knop. Een paar dingen die u moet controleren bij het bestellen van een vervanging voor de home-knop, is dat de voorkant van de knop moet worden geleverd met een flexibele kabel en een metalen ring, die qua kleur overeenkomt met uw telefoon.

Defecte vervangingen kunnen frustrerend worden, wat leidt tot verspilling van tijd en middelen. Zorg ervoor dat u zich tegen geldverlies dekt door de vervangende kits aan te schaffen met minimaal een jaar garantie. Sommige gereedschappen die nodig zijn om een ​​iPhone uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten, zijn een spudger, vijfpunts vijfpuntsschroevendraaier, Philips #000-schroevendraaier, ESD-veilig pincet, plastic openingsgereedschap en een kleine zuignap. Zorg ervoor dat u deze apart bestelt voor het geval ze niet in de set zijn inbegrepen.

Bron: Fernando Ariza

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie