Is AdSense nog steeds cool?

Is AdSense nog steeds cool?

Google AdSense is het bekendste van alle advertentienetwerken op internet. Dit kan zijn omdat Google zelf de koning van internet is en zijn diensten en producten het meest domineren. Dus, hoe werkt AdSense?

Wat is een niche?

Wat uw niche ook is, AdSense genereert automatisch de advertenties die passen bij het thema van uw blog. Als u bijvoorbeeld van muziekrecensies houdt, zijn de advertenties in uw blogs over het algemeen muziekwinkels, muziekdownloads, enzovoort. Wat is opgevallen in professionele blogs is dat ze geen Google AdSense bevatten. Dit kan zijn omdat deze professionele bloggers directe advertenties rechtstreeks van de adverteerders ontvangen, terwijl Google, een advertentienetwerk van derden, de belangrijkste communicators zijn van onze adverteerders in onze blog. Welnu, als uw blog al zo spraakmakend is, goed verpakt met relevante informatie en voortdurend wordt bijgewerkt, zullen de adverteerders bevestigen dat uw blog een serieuze zaak is waar ze hun producten kunnen adverteren voor uw toegewijde lezers/bezoekers.

Eerste regel van AdSense

Via mond-tot-mondreclame: klik nooit op uw eigen advertenties. Google ziet en Google weet. Hahaha. Serieus, als een super mega-gigantische internetmagnaat, heeft Google zeker manieren om de validiteit van de klikken op uw advertenties te traceren. Als conclusie zeggen ze dat Google het snelste, zekerste en veiligste advertentienetwerk is dat er is. Zeker, er zijn er veel, maar Google AdSense staat bovenaan de lijst. Maar zoals de gouden regel van de algemene bloggers luidt (ik heb deze verzonnen). Zoek een niche en maak reclame voor uw niche. Blog serieus voordat je serieus adverteert.

Dus, is het nog steeds cool?

Het nadeel van deze beroemde onderneming om geld te verdienen is dat het uw account automatisch beëindigt wanneer ze ongeldige klikactiviteiten detecteren. Sommige kwaadwillende bezoekers of uw vijand zullen bijvoorbeeld uw site bezoeken en op elke advertentie klikken, daarna Good Luck! Het maakt niet uit hoeveel je verdient, Google verliest het allemaal. Dus stel je voor dat als je al $ 500 hebt, het snel vervaagt, nou ja, nog een geluk!

Bron: Cathy Tejano

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie