Is Bitcoin veilig?

Is Bitcoin veilig?

Het is gemeld dat de Bitcoin op verboden terrein rolt, omdat het een golf van controverse veroorzaakt onder de “hoge” samenleving en slimme digitale investeerders. Deze digitale marketeers proberen hun deel van de digitale taart van miljarden dollars per dag te veroveren, terwijl het bedrijfsleven probeert de spiraalvormige stijging van de waarde van wat een “monetaire dreiging” lijkt te zijn, in te perken. Sommigen die ernaar streven de armen en kwetsbaren uit te buiten, hebben dit niet omdat ze proberen de massa te inenten in een poging dit groeiende ‘digitale monster’ neer te halen.

Deze schijnbaar zakelijke boeven blijven een wurggreep houden over hoe de minder bedeelden hun geld uitgeven terwijl ze proberen om wereldwijd financiële kartels op te bouwen, maar dankzij digitale technologie hebben Bitcoins een revolutie teweeggebracht in de geldcontrole in de 21e!

De nadelen

Ondanks de groei van digitale valuta zoals Bitcoins, zou het nalatig zijn van mij om de nadelen van deze virtuele valuta niet bekend te maken. Omdat hun digitale voetafdruk versleuteld is, zijn ze niet online te traceren. Hoewel men het plezier heeft van privacy en veiligheid bij het handelen, biedt het een andere toegangspoort om illegale transacties te verbergen en uit te voeren.

Wanneer dit gebeurt, zullen drugsdealers, terroristen en andere vermoedelijke daders hun illegale handel zonder detectie voortzetten bij het gebruik van Bitcoins.

De voors

Echter, temidden van de monetaire chaos, bieden Bitcoins iedereen enorme investeringsmogelijkheden en groeipotentieel. Niemand controleert virtuele valuta, aangezien deze voor het publiek in cyberspace toegankelijk is en de waarde blijft stijgen terwijl de samenleving struikelt over het puin van inflatie.

Een gewone man op straat kan kopen, sparen, handelen, investeren en zijn kansen vergroten om financieel succesvol te worden zonder de inmenging van overheidsbeperkingen, controles en fiduciaire voorschriften; vandaar dat spiraalvormige inflaties tot het verleden behoren.

Velen geloven echt dat het grootste probleem in onze samenleving het vestigen van financiële monopolies is. Wanneer een bedrijf besluit de valuta, goud en brandstof te controleren, gebruikt het zijn macht om te dicteren hoe geld moet worden uitgegeven.

Regelgeving die is vastgesteld door grote en rijke multi-corporaties is er alleen op gericht om meer rijkdom en macht aan hun portefeuille toe te voegen, in plaats van te profiteren van kredietnemers die financiële hulp zoeken. Bovendien proberen degenen aan de top het moeras droog te leggen, zodat anderen op hen kunnen vertrouwen terwijl ze rijker kunnen worden, maar ze hebben geen controle over de digitale valuta!

De betere kant van de medaille

Het is tijd om de ogen van de wereld te openen en dat is waar het bij Bitcoin om draait. Degenen die de wereld proberen te beheersen, worden bedreigd door deze Frankenstein, maar ik betwijfel of ze het kunnen stoppen of de dienst uitmaken. Momenteel waardeert 1 Bitcoin $ 844099,07 Jamaicaanse dollar of $ 6895,80 Amerikaanse dollar. De kosten voor 1 Bitcoin in 2009 waren.05 USD!

Bron: Osric Griffiths

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie