Is het de moeite waard om Windows 10 Pro te kopen?

Is het de moeite waard om Windows 10 Pro te kopen?

Als u een fervent computergebruiker bent, bent u misschien op zoek naar het beste besturingssysteem voor uw computer. Tegenwoordig heb je de keuze uit verschillende besturingssystemen, zoals Windows XP, Windows 7, Windows Vista en Windows 10 Pro. Als je al Windows 10 hebt, denk je er misschien aan om te upgraden naar de Pro-versie. Laten we eens kijken of het de moeite waard is om Windows 10 Pro te kopen. Lees verder om meer te weten.

De meeste pc-gebruikers die een pc bouwen, kiezen tussen de Pro- of Home-versie van het besturingssysteem. De meeste mensen geven gewoon niet om de selectie en kiezen voor een versie die gemakkelijk voor hen beschikbaar is.

Aan de andere kant kunnen sommige gebruikers niet zomaar een willekeurige selectie maken. Als u net als deze gebruikers bent, raden we u aan te overwegen uw besturingssysteem te upgraden.

Dus, moet je voor deze upgrade gaan?

Je moet met veel factoren rekening houden. Allereerst moet u rekening houden met uw budget. Als u rechtstreeks via Microsoft wilt upgraden, zou u $ 199,99 moeten uitgeven. Voor een gemiddelde gebruiker kan Windows 10 Home aan alle behoeften voldoen. Daarom hoeven ze niet voor een upgrade te gaan.

Over het algemeen is de Pro-versie vooral bedoeld voor de zakelijke gebruikers. De reden is dat het wordt geleverd met veel functies die best handig zijn voor zakelijke gebruikers. Laten we er een paar bekijken.

Maak verbinding met uw domein: met Windows 10 Pro kunt u verbinding maken met uw school- of bedrijfsdomein om toegang te krijgen tot netwerkprinters, servers en andere bestanden.

Betere codering: de BitLocker biedt extra beveiliging om uw gegevens te beschermen met beveiligingsbeheer en codering.

Inloggen op afstand: met Windows 10 Pro kunt u Remote Desktop gebruiken om in te loggen op uw pc, zelfs als u niet bij uw computer bent.

Virtuele machines: Met de Pro-versie kunt u virtuele machines gebruiken met behulp van de Hyper-V-functie. Daarom kunt u meerdere besturingssystemen op uw pc uitvoeren.

Store-apps: als u een upgrade uitvoert, kunt u een privé-app-ruimte in de Store maken, zodat u op een gemakkelijke manier toegang hebt tot bedrijfsapps.

Bij Microsoft vindt u meer informatie over de lijst met functies die de nieuwe versie biedt. Afgezien van de hierboven genoemde functies, kunt u ook genieten van ondersteuning voor andere dingen, zoals Remote Desktop, wat essentieel is voor de Remote Desktop-app. Afgezien hiervan biedt Windows 10 Pro ondersteuning voor maximaal 2 TB RAM, in tegenstelling tot de Home-versie die niet meer dan 128 GB RAM kan ondersteunen.

Aan het eind van de dag is het jouw beslissing om te maken. Als u echter een specifieke functie nodig heeft, zoals extern bureaublad, kunt u dit doel bereiken zonder honderd dollar uit te geven.

de afhaalmaaltijd

Kortom, als je een zakelijke gebruiker bent of de functies van Windows 10 Pro nodig hebt, raden we je aan voor de verbeterde versie te gaan. Aan de andere kant, als je een thuiscomputer hebt die wordt gebruikt voor basistaken, raden we je aan om bij je bestaande versie van Windows te blijven.

Bron: Jani Joe

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie