Is het haalbaar om in Bitcoin te investeren?

Is het haalbaar om in Bitcoin te investeren?

De kans is groot dat je dit artikel leest na de laatste razernij van Bitcoin-waardesprong die het net voor de $ 20.000 zag. Nu ben je op zoek naar redenen om te investeren in deze cryptocurrency en de blockchain-technologie. Hier zijn enkele van de redenen waarom u dit zou moeten doen:

MEER VOLGT NOG

Het eerste dat veel mensen denken, wanneer ze van de huidige prijs horen, is dat ze te laat zijn en dat mensen die nog steeds Bitcoin kopen, gewoon op de kar springen. In werkelijkheid, met de komende jaren van mijnbouw en de valuta nog in de kinderschoenen staat (meer als tienerjaren), zal de waarde ervan nog steeds stijgen en het is een goede investering.

GEAUTOMATISEERDE TECHNOLOGIE

Blockchain gaat niet alleen over cryptocurrency. Het is de toekomst van de toeleveringsketen en de bestrijding van namaak. Superslimme protocollen zoals DAO (Decentralized Autonomous Organization) en Smart Contracts zijn een paar dingen die voortkomen uit blockchain die de werking van een organisatie en geldtransactie automatiseren.

ZEKER

Elke dag worden er mensen beroofd en bankovervallen gepleegd. Bitcoin en Blockchain zorgen ervoor dat het geld dat is opgeslagen in uw digitale portemonnee een beveiligingsniveau heeft dat extreem veilig is dan het virtuele nummer dat uw geld in uw lokale bank weergeeft.

GELD SPAREN

Heb je ooit de slechte ervaring gehad waarbij je wat geld naar de andere kant van de wereld moest sturen en het bedrag van de kosten voor het omrekenen van valuta, het openen van kredietbrieven, bankkosten enz. je deed huiveren? Bitcoin maakt daar een einde aan. Aangezien er geen banksysteem is als het gaat om cryptocurrencies, is er geen tussenpersoon zoals een bank. U kunt al deze buitensporige kosten vermijden door geld rechtstreeks naar de beoogde ontvanger te sturen.

TIJD IS GELD

Hadden we al gezegd dat je het geld direct zelf kunt overmaken? Dat scheelt u tijd aangezien u geen formulieren en aanvragen hoeft in te vullen. Vraag gewoon naar het openbare adres van de ontvanger en klik het benodigde bedrag weg.

GEEN INFLATIE

Aangezien Bitcoins beperkt zijn in aantal (er zullen slechts 21 miljoen ooit worden geproduceerd), kan de waarde van deze cryptocurrency niet worden gedevalueerd als het beperkte aanbod, maar een steeds toenemende vraag betekent dat het een zelfzwevende valuta is. Geen inflatie vertaalt zich in een uitstekende investering.

JE EIGEN

Herinnert u zich de Griekse financiële crisis nog waarbij de gemeenteraden werd gevraagd extra geld aan de centrale bank te overhandigen? Bij normale valuta is de centrale bank de eigenaar, niet jij, en kan hij je dwingen om het aan hen terug te geven. Bitcoin is van niemand, maar van uzelf voor het bedrag dat u ter beschikking heeft. Niemand kan het van je afdwingen.

Het is nog niet te laat om te investeren in Bitcoin en Blockchain, maar net als bij elke andere valuta kan de toekomst niet worden voorspeld. Bestudeer de grafieken van uw favoriete bitcoin-uitwisseling goed voordat u een investering doet.

Bron: Saad Ullah Butt

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie