Is het nu een goed moment om Bitcoins te kopen?

Is het nu een goed moment om Bitcoins te kopen?

Als je de afgelopen maand het nieuws in de gaten hebt gehouden, heb je ongetwijfeld een paar verhalen over Bitcoins gezien. Deze crypto-valuta is al jaren een favoriet onder Magic The Gathering-fans en diegenen die een chemische verslaving willen bevredigen zonder dat de autoriteiten het doorhebben.

Met elke dag die voorbijgaat, vinden Bitcoins hun weg naar de reguliere markten en staan ​​ze op het punt een echt alternatief te worden voor door de overheid uitgegeven geld. Bovendien is dit een gestaag groeiende “beurs” voor Bitcoins, die slimme daghandelaren een fortuin maakt. Zou jij een van die daghandelaren kunnen zijn? Zal uw favoriete online winkel ooit Bitcoins accepteren? Laten we hieronder eens kijken, zodat u beter begrijpt waarom u nu Bitcoins zou moeten kopen.

De wisselkoersen zijn voorlopig gunstig

De meeste mensen die ervoor kiezen om Bitcoins te kopen, doen dit voor de investeringswaarde. Iets meer dan een jaar geleden waren Bitcoins ongeveer 40 dollar per stuk waard. Vorige maand bereikte de valuta een recordhoogte van ongeveer $ 206, en blijft momenteel stabiel in het bereik van $ 100. Er zijn fortuinen gemaakt door Bitcoins te kopen en op het juiste moment te verkopen.

De Bitcoin-minibubbel barstte vorige maand en dit heeft een paar beginnende investeerders afgeschrikt; maar dit is eigenlijk een constant voorkomen. Het belangrijkste om te beseffen is dat elke keer dat de valuta herstelt, deze naar een nog hogere waarde springt. Het is vluchtig; maar zeer winstgevend. Bovendien, met een beperkt aantal bestaande Bitcoins, zal de waarde naar verwachting in de nabije toekomst blijven stijgen.

Nieuwe websites gebruiken elke dag bitcoins

Wat drijft die groei echter? Het is niet alleen speculatie, dit zou ervoor zorgen dat Bitcoin instort zoals zoveel andere crypto-valuta’s uit het verleden. Bitcoin overleeft en blijft groeien omdat het daadwerkelijk online wordt geadopteerd. Momenteel is dit beperkt tot enkelvoudige verkooppunten. Online kledingwinkels, serviceproviders (codering, ontwerp, enz.) maar ze zijn slechts de eerste golf.

Momenteel probeert PayPal een manier te vinden om Bitcoin in zijn huidige model te gebruiken, en dit zou kunnen betekenen dat partner eBay niet ver achterblijft. Dit zal leiden tot een explosie van Bitcoin-gebruik online. Maar er is ook een offline aanwezigheid, met de opening van de eerste Bitcoin-geldautomaat eerder deze maand. Content-aggregatiesite Reddit had eerder deze week een bericht waarin een supermarkt werd afgebeeld die zijn eigen “We accepteren Bitcoin”-sticker had, het enige dat hen tegenhoudt, is een betere implementatie.

Bitcoin bevindt zich nog steeds in het stadium van de “begane grond”

De grootste reden dat je Bitcoins zou moeten kopen, is echter dat deze valuta nog steeds op de begane grond staat. Alle indicatoren wijzen erop dat de valuta in de nabije toekomst enorme waardestijgingen en implementatie zal zien. Degenen die al in Bitcoin hebben geïnvesteerd en degenen die in de nabije toekomst instappen, zullen een enorm rendement op hun investering zien.

Maak je de verstandige keuze, of geef je jezelf de schuld dat je het volgende grote ding misloopt?

Bron: Martin Koch

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie