Is het verzamelen van Bitcoin voorbij? Actief handelen voor degenen die op Tether wedden

Is het verzamelen van Bitcoin voorbij? Actief handelen voor degenen die op Tether wedden

De instroom van institutioneel geld wordt door alle rekeningen uitgesteld, en Bitcoin-aankopen zijn momenteel slechts een instroom van USDT-tokens.

De dagen dat energieke kopers hun betaalkaarten maximaliseerden om Bitcoin te kopen, zijn misschien voorbij. Zelfs op de Koreaanse markten is het zelfs bekoeld. Hoe het ook zij, het uitwisselen van opbrengsten – deze keer gespaard door de Tether (USDT)-bron. Op het eerste gezicht zijn de waardeniveaus van Bitcoin stevig, met $ 6.743,53. Terwijl altcoins dalen, behoudt Bitcoin zijn positie en breidde zijn waardesterkte zich opnieuw uit tot 43,2% van de totale marktkapitalisatie voor alle munten en tokens.

Het doel hiervan kan in ieder geval token-gevulde liquiditeit zijn. Het afdrukken van USDT stemde overeen met de snelle beweging van Bitcoin die halverwege 2017 begon. Hoe het ook zij, vanaf nu veroorzaakte elke infusie van USDT bovendien opgewonden aankopen via alle andere denkbare middelen. Momenteel kijken nieuwkomers naar de zijlijn, of de meesten hebben de verwachting verloren dat er des te snellere toevoegingen zijn aan crypto. Hoe het ook zij, voor toegewijde makelaars is het gebruik van USDT een andere bron van inkomsten.

Ondanks het feit dat er meer dan 2,7 miljard USDT werd verdiend, vond niet iedereen zijn weg naar BTC-uitwisseling. Nog niet zo lang geleden was het aanbod van USDT op BTC-beurzen bijna en onder de 20%, met solide niveaus in Japanse yen, Amerikaanse dollar, Koreaanse won en een paar verschillende monetaire normen. Hoe het ook zij, nu veranderde de foto snel, eindigde de loop van een paar dagen.

Zoals aangegeven door informatie van CryptoCompare, zijn meer dan 54% van alle BTC-uitwisselingen Tether-transacties, vanwege het enorme aanbod van Bitfinex-uitwisseling. Het lijkt erop dat de cryptomarkten op dit moment naar een stadium zijn verhuisd waarin alle transacties naar binnen zijn, en de komende jaren kunnen de kosten stijgen, alleen in het licht van de activiteiten van crypto-insiders, en niet van institutionele makelaars uit het universum van gebruikelijke fondsen.

Een halve maand eerder ging Tether in een aantal altcoins – en nu lijkt het erop dat de pick-ups worden omgeleid naar Bitcoin. Hoewel dit zeker tegen kosten kan zijn, hoe je het ook bekijkt, betekent het bovendien dat voor nieuwe Bitcoin-kopers, het aanbieden van opnieuw in het welzijn van fiat eigenlijk lastig is, en ze kunnen eindigen met USDT-tokens – wat kan, in principe worden teruggevorderd voor geld, maar de procedure is matig en er is een waardestraf.

Ondertussen zag de TrueUSD (TUSD) crypto-bron zijn leveringscontract van 88 miljoen naar 81 miljoen tokens, eruit zien alsof tokens werden geschroeid en omgezet in geld. Voor TUSD zou de omgekeerde handel eenvoudiger moeten zijn – maar dit impliceert ook een uitstorting van activa uit de digitale markt.

Bron: Vikram Singh

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie