Is WordPress het beste platform voor uw onroerendgoedwebsite?

Is WordPress het beste platform voor uw onroerendgoedwebsite?

WordPress is een populaire keuze geworden voor de ontwikkeling van vastgoedwebsites. Is dit echter het beste contentmanagementsysteem (CMS) voor uw vastgoedwebsite? We zullen onderzoeken waarom het misschien niet de beste keuze is voor website-eigenaren.

Waarom ontwerpers van onroerendgoedwebsites WordPress gebruiken

Omdat WordPress een open source en gratis platform is, is het de populaire keuze geworden voor websiteproviders en ontwikkelaars. Of u nu een communitywebsite of een winkel met een winkelwagentje bouwt, dankzij de beschikbaarheid van thema’s en plug-ins van derden kunt u zo ongeveer alles bereiken wat u maar wilt.

WordPress geeft websiteontwikkelaars een geweldig startpunt en tools om een ​​website te bouwen. In de beginjaren van ons bedrijf ontwikkelden onze websiteontwikkelaars vanaf het begin websites met de code met behulp van NotePad. Met WordPress kunnen mensen nu websites bouwen, zelfs als ze geen kennis hebben van codering. Sterker nog, velen die weten hoe ze websites moeten bouwen met WordPress noemen zichzelf nu ‘website-ontwikkelaars’, ook al hebben ze geen kennis van de eigenlijke codering van websites.

Zelf doen – De WordPress-leercurve

Als je weinig of geen kennis hebt van websiteontwikkeling, zal de leercurve van WordPress steil zijn. Het hosten en installeren van WordPress kan een intimiderende en ontmoedigende taak zijn. Zelfs met de beschikbaarheid van installatiehandleidingen, kan de installatie van alleen WordPress zelf een nachtmerrie zijn als je geen kennis hebt van het hostingjargon. Wanneer u WordPress installeert, heeft u een generieke website waarvoor de installatie van thema’s en plug-ins van derden vereist is. Dit is waar we zien dat de meeste gebruikers gewoon de handdoek in de ring gooien en contact met ons opnemen. Ze hebben een project waarvan ze wensten dat het nooit was begonnen, en de tijd die ze hebben besteed aan het lanceren van hun website had kunnen worden besteed aan de groei van hun bedrijf en het krijgen van meer klanten.

Iemand uw WordPress onroerendgoedwebsite laten bouwen

Zelfs als iemand uw website voor u bouwt met WordPress, zien we nog steeds veel gebruikers naar ons toe komen voor hulp. Ze hebben nog steeds het gevoel dat de inhoud van hun website moeilijk te beheren is en dat het veranderen van hun ontwerp bijna onmogelijk is. De belangrijkste reden is dat aangezien WordPress is ontworpen voor iedereen in alle sectoren, er zoveel in de backend zit dat het overweldigend wordt. De meeste website-eigenaren hebben slechts een klein percentage nodig van de functies die beschikbaar zijn in WordPress.

Ontwerp

WordPress kan prachtige en aantrekkelijke onroerendgoedwebsites bouwen met veel onroerendgoedthema’s die kunnen worden geïnstalleerd. Thema’s bieden u een goed startpunt, maar ze vereisen nog steeds maatwerk om de website te bereiken die u echt wilt. Een WordPress-thema is generiek en vereist nogal wat aanpassingen om het voor uw bedrijf te personaliseren. Onze ervaring is dat een WordPress-thema u slechts ongeveer 50% brengt van waar u werkelijk wilt zijn met uw website. De andere 50% vereist het strippen van het geladen thema tot alleen de dingen die je wilt, het toevoegen van je eigen relevante inhoud en afbeeldingen, het installeren van plug-ins en het aanpassen van het ontwerp.

WordPress-kwetsbaarheid

Met de populariteit van WordPress komen veel problemen voor eigenaren van onroerendgoedwebsites. Een van die grote en essentiële problemen is de beveiliging van websites. Zodra een hacker één kwetsbaarheid in WordPress vindt, worden alle WordPress-websites vatbaar voor een aanval. In november 2014 werd een kwetsbaarheid ontdekt die bijna 86 procent van de 75 miljoen WordPress-websites blootstelde aan een aanval. Slechts een maand eerder werden 800.000 bankgegevens gestolen van gehackte WordPress-websites.

Als uw website is gebouwd op WordPress, gebruikt deze hoogstwaarschijnlijk plug-ins van derden. Deze plug-ins van derden kunnen ook kwetsbaarheden bevatten waardoor uw website vatbaar is voor aanvallen. Als er een kwetsbaarheid wordt gevonden in de plug-ins, bent u overgeleverd aan de genade van de externe ontwikkelaar om het beveiligingsprobleem op te lossen.

Nu is het aan jou of je WordPress als platform voor je bedrijf gaat gebruiken of niet. Het is ook uw keuze of u het zelf doet of dat u iemand inhuurt om het voor u te doen.

Bron: Michael Yee

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie