John Christie Magnetic Generator – Hoe u 7 kilowatt gratis kunt genereren met behulp van een Christie Generator

John Christie Magnetic Generator – Hoe u 7 kilowatt gratis kunt genereren met behulp van een Christie Generator

De John Christie Magnetic Generator – allereerst, wat is het? Ten tweede, hoe werkt het en kan het echt zijn? Tot slot, is het echt mogelijk om 7 kilowatt van je eigen elektriciteit op te wekken (genoeg voor de meeste huizen) met een apparaat dat lijkt op dat van John Christie? Laten we het nu van dichterbij bekijken.

Wat is de John Christie magnetische generator?

John Christie is een Australische werktuigbouwkundig ingenieur die samen met zijn elektricienvriend, Lou Brits, in 2001 een prototype van een magnetische motorgenerator aan de wereld onthulde. De Lutec 1000 produceerde ongeveer 24 kilowatt aan vermogen en kreeg veel internationale belangstelling.

Persoonlijk denk ik dat ze een beetje voorbarig waren om hun uitvinding aan de wereld te laten zien. Sindsdien hebben ze het verder ontwikkeld en doen ze dat nog steeds. Een commercieel model is nog in de maak, zoals de complexe aard van het creëren van een magnetische generator die geschikt is voor massaproductie en installatie.

In wezen zet deze magnetische generator de kracht die wordt veroorzaakt door magnetisme (ook bekend als magnetische kracht) om in roterende beweging. Dit is helemaal geen nieuw concept en was een gebied waar Nikola Tesla, de “grootvader van elektriciteit”, de helft van zijn leven aan wijdde. Het doet dit via een set magneten die strategisch rond een rotor zijn geplaatst – de draaiende motor met constant toerental bevindt zich in een evenwichtstoestand waarbij de wrijvingskrachten uit de lucht en lagers worden tegengewerkt door de krachten die door de magneten in configuratie worden geleverd.

Hoe werkt het?

Dat magnetisme kan worden omgezet in roterende beweging en vervolgens in elektriciteit, is het resultaat van nulpunttechnologie. Zoals gezegd, wijdde Tesla zelf een groot deel van zijn leven aan het benutten van deze krachtbron. Men denkt dat zakelijke belangen in conventionele elektrische technologie, die al tientallen miljoenen dollars hadden geïnvesteerd (veel in die dagen), zijn werk onderdrukten, ondanks interesse en goedkeuring in de wetenschappelijke gemeenschap.

Tegenwoordig onderdrukken regeringen ook de commerciële ontwikkeling van deze technologie. Ze beperken het liever tot militaire ogen. Zeer gerespecteerde journalisten zoals Nick Cook (ex-luchtvaartredacteur voor gerespecteerde militaire publicatie, Jane’s Defense Weekly) hebben dit onderzocht en geloofwaardig bewijs geleverd om te bewijzen dat dit gebeurt.

Over een jaar of vijf mogen we hopen op commerciële modellen, maar het is moeilijk te zeggen of dat ook gaat gebeuren.

Hoe maak je je eigen John Christie magnetische generator

Het antwoord op deze problemen is om gewoon je eigen magnetische motor te maken. Het concept is zo eenvoudig dat iedereen het kan doen – je hoeft alleen maar een rotor te maken en je magneten eromheen te bevestigen, evenals een aantal elektrische basiscircuits te bouwen. De onderdelen zijn goedkoop en vaak tweedehands te krijgen.

John Christie en Lou Brits hebben een aantal jaren aan hun generator gewerkt. Zo ingewikkeld heb je het niet nodig. Het typische huis kan eenvoudig van stroom worden voorzien met behulp van een veel eenvoudiger te maken generator van 7 kilowatt.

Ik raad u echter ten zeerste aan te overwegen een nominaal bedrag van ongeveer 50 dollar te investeren in een geschikte reeks educatieve plannen. Deze initiële kosten zullen u op de lange termijn geld besparen, omdat u in slechts 2 tot 3 dagen een apparaat kunt bouwen en elektriciteit kunt gaan opwekken. Als alternatief kun je honderden of duizenden uren sleutelen zoals Christie en Brits om een ​​model te maken dat werkt, terwijl je ondertussen toch je elektriciteitsrekening betaalt. Zoals je kunt zien, is dat laatste een valse economie.

Bron: Scott Harris

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie