Joomla Extensie Review – DT Register

Joomla Extensie Review – DT Register

DT Register is een commerciële Joomla evenementregistratie-extensie. Na aan dit onderdeel voor een klant te hebben gewerkt, ben ik onder de indruk van de flexibiliteit, betalingsmethode en ondersteuning. DT Register is een volwaardige tool voor evenementregistratie met meer functies dan de meeste mensen nodig hebben. Maar als je mensen wilt laten registreren en betalen voor evenementen op je Joomla-website, is dit een geweldige tool. Het is een beetje ingewikkeld om in te stellen en te configureren, maar dat is te verwachten omdat het nogal wat gecompliceerde taken afhandelt:

  • Evenementenkalender systeem
  • Evenementregistratiesysteem
  • Online betalingen aan verschillende populaire betalingsgateways, waaronder PayPal en Authorize.net

Er zijn tientallen krachtige functies die dit een zeer flexibele tool voor evenementregistratie maken. Maar nog belangrijker is de ondersteuning bij DT Development.

Voorbeeld: Mijn klant had problemen met een oude versie van DT Register op Joomla 1.0. Ze stuurden een e-mail naar DT Development en binnen 12 uur hadden ze een reactie en mogelijke oplossing. Dit soort ondersteuning is wat je zou verwachten als je een stuk software koopt, maar helaas is het zelden het soort ondersteuning dat je krijgt.

Bovendien waren de licentie en ondersteuning van mijn klant een paar jaar geleden verlopen, maar DT Development nam de tijd om te reageren EN ze stuurden zip-bestanden van een verbeterde versie van DT Register om te proberen het probleem op te lossen. Dat is een voorbeeld van grote steun.

Ik beveel DT Registrater ten zeerste aan. Zeker het geld waard als je een online registratie- en betalingsextensie voor je Joomla-website nodig hebt

Bron: Pat Fortino

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie