Joomla Money Tips – Joomla gebruiken om online een bedrijf op te bouwen

Joomla Money Tips – Joomla gebruiken om online een bedrijf op te bouwen

Voor degenen die niet bekend zijn met Joomla, het is een open source content management systeem waarmee je websites kunt bouwen. Het kost u niets om het te gebruiken en u kunt een eenvoudige website bouwen tot een zeer grote robuuste community of e-commercesite.

Het heeft een enorme hoeveelheid sjablonen die u binnen enkele seconden kunt installeren en het van zijn standaard uiterlijk naar een professioneel ogende site kunt brengen.

Mij ​​is verschillende keren gevraagd of iemand al dan niet geld kan verdienen met Joomla-sites en het antwoord is ja.

In feite ga ik nu 3 manieren met je delen die je kunt gebruiken om een ​​parttime of fulltime inkomen vanuit huis te verdienen met Joomla CMS

1. Bouw een website met Joomla en integreer partnerprogramma’s en CPA-aanbiedingen in uw inhoud

2. Maak uw eigen Joomla-extensie en verkoop deze privé op uw site, terwijl u deze gratis beschikbaar stelt aan duizenden Joomla-gebruikers via de Joomlas-extensiesdirectory

3. Maak je eigen Joomla-thema’s en ontwikkel een lidmaatschapssite waar mensen je een vast bedrag betalen voor individuele thema’s, maandelijks of jaarlijks toegang tot een ledengedeelte waar ze elke maand thema’s krijgen.

Affiliate-programma’s, contextuele advertenties en CPA-aanbiedingen zijn perfect voor elke site over elk onderwerp, aangezien er honderden bedrijven zijn die bereid zijn u een commissie te betalen telkens wanneer iemand van uw website naar die van hen komt. Dat heet prestatiemarketing.

Extensies zijn enorm en bieden Joomla-gebruikers een enorme verscheidenheid aan extra functies en opties die ze aan hun website kunnen toevoegen. Ik kan de keren niet tellen dat ik mijn site nodig heb gehad om iets te doen en heb gezocht naar een extensie om er verschillende te vinden die werden verkocht. Ik heb graag betaald om ze te hebben.

Nu denk je waarschijnlijk dat je geen extensie kunt maken en je hebt misschien gelijk, maar dat heb je ook niet. Er zijn veel coders online die het voor u zullen doen. Het enige wat u hoeft te doen is op het idee komen en het vervolgens als een gratis project op een uitbestedingsservice zoals Integritylance plaatsen en u krijgt talloze biedingen van providers die het voor u willen doen. Nadat ze klaar zijn, kun je je omdraaien en het verkopen.

Joomla-thema’s zijn enorm online. Je kunt gratis vinden, maar voor alle professioneel ogende thema’s moet je meestal betalen. Zelf betaal ik één bedrijf één keer per jaar om deel uit te maken van hun ledensite en ik kan je vertellen dat er honderden mensen zijn die zich als lid hebben aangemeld op die sites.

Bron: Jon Mills

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie