Joomla wordt beter met CB Pro Community Search

Joomla wordt beter met CB Pro Community Search

Het kan een moeilijke taak zijn als u niet over de juiste tool beschikt om een ​​website te bouwen. Mensen die statische webpagina’s gebruiken, zullen nogal wat problemen tegenkomen wanneer de inhoud toeneemt, omdat het niet zo eenvoudig is om te updaten en er ook geen zoekfuncties zijn. Het manoeuvreren rond statische websites is omslachtig en vaak moet de gebruiker hiervoor handmatig knoppen maken. Dit is de reden waarom Joomla’s Content Management Systeem (CMS) behoorlijk populair is geworden omdat het deze problemen elimineert.

Er zijn andere CMS-systemen beschikbaar, zoals Drupal en WordPress, maar Joomla overtreft ze omdat het volledig functioneel is voor eindgebruikers, ontwerpers en ontwikkelaars. Het is zeker een krachtig systeem dat werkt en wat het echt leuk maakt, is dat het vrij beschikbaar is voor het publiek. Alle softwaresystemen zijn nooit perfect en Joomla erkent volledig zijn systeemfouten. Ze verbeteren zichzelf echter voortdurend met nieuwe updates die steeds beter worden. Ze hebben een enorme gebruikersgemeenschap en een ondersteuningssysteem dat helpt om veel hindernissen te overwinnen.

Gebruikers binnen de Joomla-wereld zijn altijd op zoek naar een community builder-extensie die hun werkomgeving efficiënter zal maken. Er zijn veel plug-ins voor communitybuilders die beschikbaar zijn van de Community Builder-teams of externe bedrijven die dit mogelijk maken. De Community Builder (CB)-suite heeft bijvoorbeeld een groot aantal functies toegevoegd, waaronder meer velden, verbeterde workflows en het uploaden van afbeeldingen, geprofileerde galerijen, blogs, gastenboeken en muren om er maar een paar te noemen. Voor een uitgebreidere lijst kunt u altijd de website van Joomla bezoeken.

Helaas, als je de forums leest, zullen ze ontdekken dat veel Joomla-gebruikers moeite hebben om de extensies werkend te krijgen en dat er veel wijzigingen moeten worden doorgevoerd. In sommige gevallen maken alle extensiewijzigingen geen verschil en mislukt het nog steeds. Frustratie komt in vele vormen, waaronder: een die uit de bewerkingsmodus wordt gegooid, titels die niet veranderen in velden, verborgen tekens en problemen met het herwerken van code zijn slechts enkele van de vele.

Joomla-supporters zullen blij zijn te horen over de Community Builder Advanced Search die het CMS-systeem uitbreidt door het uit te breiden met een broodnodige functie. Community builder-zoekopdracht stelt een gebruiker in staat om een ​​front-end controle-zoekopdracht uit te voeren binnen de Joomla-component en biedt en biedt de flexibiliteit om automatische zoekparameters te creëren.

Bron: Michael Trott

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie