Kan het echt? – Online geld verdienen

Kan het echt? – Online geld verdienen

Als u overweegt om geld te verdienen door een online bedrijf te runnen, is de vraag die waarschijnlijk in de voorhoede van uw geest staat…

Online geld verdienen – kan het echt?
Een paar jaar geleden had ik dezelfde vraag die maar door mijn hoofd ging…

Ik had talloze verhalen gelezen over mensen die miljoenen online verdienden zonder echt ervaring te hebben met het runnen van een webgebaseerd bedrijf.

Ik had mensen horen vertellen hoe ze een fortuin hadden verdiend door online eBooks, seminars of cursussen te verkopen.

Ik had ook gehoord hoe gemakkelijk het was om op deze manier geld te verdienen, zo gemakkelijk zelfs – iedereen kon het.

Als geboren scepticus die ik ben, was ik niet helemaal overtuigd door wat ik had gelezen of gehoord, dus besloot ik wat dieper te graven en te kijken of dit echt een levensvatbaar bedrijfsidee was. Zou de gemiddelde persoon op straat hiervan kunnen profiteren en echt een kans hebben om online geld te verdienen?

Ik wist tenslotte dat als ik dit zou doen, ik een groot risico zou nemen, er veel tijd en een behoorlijke hoeveelheid geld in zou steken.

Dus ik begon te graven en ik ontdekte dat er regelmatig een paar namen opduiken, namen zoals: Robert Kiyosaki, Mark Anastasi, Derek Halpern en Andrew Reynolds er enkele noemen.

Deze jongens verdienen miljoenen aan internetbedrijven die ze hebben opgezet met heel weinig kennis of investeringen en voor een prijs zullen ze je leren hoe ze het doen.
Terwijl deze jongens aan de top van de voedselketen staan ​​en onvoorstelbare hoeveelheden geld verdienen, terwijl ik naar getuigenissen op hun webpagina’s keek en de individuen onderzocht die ze lesgaven, vond ik veel van de mensen die hebben geleerd van de Mr Big’s zijn doorgegaan om zelf kleine fortuinen te vergaren.

Wat meer is, heeft verder onderzoek uitgewezen dat er letterlijk miljoenen mensen zijn in alle uithoeken van de wereld die online geld verdienen en alles binnenhalen vanaf $ 1000 per maand van hun eigen webgebaseerde bedrijven.

Dus ik denk dat het korte antwoord op de vraag een volmondig JA is!
We weten nu dat online geld verdienen kan, maar wat als je geen idee hebt wat je doet als het gaat om computers of internet. Deze jongens moeten toch allemaal IT-nerds zijn?

Nou verrassend nee, helemaal niet…

Terwijl sommige van de mensen die op deze manier geld verdienen een goede kennis van computers hebben, had de meerderheid heel weinig ervaring met die kant van de dingen voordat ze begonnen en sommigen nog steeds niet, ze besteden die banen gewoon uit aan anderen die het vervolgens doen voor hen.

Zie je, een van de dingen die ik heb geleerd toen ik dit onderzocht, is dat om een ​​behoorlijk regelmatig inkomen te verdienen met je eigen online bedrijf, je echt geen achtergrond in IT of kwalificaties in informatica nodig hebt om succesvol te zijn, alleen tijd , vastberadenheid en de bereidheid om de noodzakelijke basisvaardigheden te leren die nodig zijn om het te laten werken.

Dat wil niet zeggen dat als je al het bovenstaande bezit, je er een succes van zult maken, in feite zijn er voor elke persoon die het haalt er duizenden die buiten de boot vallen.

Individuen die met groot optimisme en doelgerichtheid beginnen, kunnen al snel gedesillusioneerd raken door hoeveel werk je in eerste instantie moet verzetten om kleine doorbraken te maken.

Waarom geven ze het op?

Welke reden zou er voor hen kunnen zijn om hun dromen los te laten?

Ik ontdekte dat er een aantal redenen waren, behalve de meest gedreven individuen, maar de meerderheid stopte om een ​​van de drie belangrijkste redenen…

1. Geld
Wanneer niet-ingewijden besluiten om zich in internetmarketing te wagen, lijken ze te denken dat omdat het allemaal online is, er weinig of geen kosten aan verbonden zijn.

Dit is natuurlijk fout. Ook al werk je voornamelijk online, meestal vanuit je logeerkamer is het nog steeds een bedrijf, en geen bedrijf kan worden gerund zonder overheadkosten.

Ervan uitgaande dat ze al een computer hebben, zullen de kosten nog oplopen…

Domeinnamen, webhosting, reclame, het opbouwen van uw klantenlijsten, producten om te verkopen (als u die niet zelf ontwikkelt) om er maar een paar te noemen die ze in eerste instantie zullen tegenkomen.

Natuurlijk kunnen sommige hiervan gratis of ‘voor weinig geld’ worden gedaan, maar dat gaat meestal ten koste van de tijd die nodig is voordat ze een vast inkomen zien, en sommige mensen hebben gewoon niet het geduld om te wachten.

Dat brengt ons bij de tweede reden…

2 Tijd
De reden waarom velen van ons besluiten om internetmarketing te proberen, is omdat we zijn verleid door de verhalen van individuen die duizenden verdienden in de eerste paar maanden na het opstarten.

Hoewel dit kan en zal gebeuren, is het eerder uitzondering dan regel, toen ik onderzocht hoe lang het duurde voordat sommige van de meer bekende namen geld verdienden, was ik verrast door wat ik ontdekte…

Chris Farrell (online miljonair) was een van de snellere die al na zes maanden rendement begon te zien.

Derek Halpern (online miljonair) Hij bouwde zijn bedrijf twaalf maanden op voordat hij zelfs maar een product besloot te verkopen.

Steven Essa (online miljonair) duurde acht maanden voordat hij enig rendement begon te zien.

De wereld van internetmarketing is gevuld met succesvolle mensen die heel lang hebben geprobeerd voordat ze enig rendement op hun investeringen zagen.

Het moraal van het verhaal?

Geef je dagelijkse baan nog niet op, maar geef ook je droom niet op alleen omdat het langer duurt dan je had verwacht.

3. Toewijding
Veel mensen die aan internetmarketing beginnen, hebben de illusie dat ze succesvol kunnen zijn door slechts een paar uur per dag te werken…

Hoewel dit waar kan zijn voor de reeds gevestigde internetmarketeers, is dit zeker niet het geval voor iemand die net begint, in feite zou je bereid moeten zijn om de (lange) uren te besteden die nodig zijn om alles op zijn plaats te krijgen.

Als je al een fulltime baan hebt, betekent dit dat je je avonden en weekenden moet opgeven en misschien tijd met je familie en vrienden moet opofferen, evenals het missen van hobby’s en interesses (althans voor een tijdje).

Nadat je alles hebt ingesteld, zul je meer lange uren moeten maken om je klantenlijst op te bouwen, je website(s) up-to-date te houden, blogs te schrijven, je producten op de markt te brengen, nieuwe producten te ontwikkelen enz. enz. enz.

Geloof me als ik zeg dat er veel tijd en werk in zit dat je erin moet steken voordat je de vruchten van je arbeid kunt plukken.

Tot slot.
Online een comfortabel inkomen verdienen is mogelijk. Het is echter niet voor iedereen weggelegd.

Om het te laten werken, heb je een bepaald soort vastberadenheid nodig en een sterk geloof in wat je doet…

Je hebt de steun van de mensen die het dichtst bij je staan ​​en de juiste mentaliteit nodig om de uitdagers waarmee je te maken krijgt te overwinnen.

Als je kijkt naar wat erbij komt kijken en de opofferingen die je onderweg moet maken in combinatie met alle problemen en frustraties bij het vinden van de juiste hulp, advies en informatie, is het niet moeilijk te begrijpen waarom zoveel mensen het opgeven hun dromen en ga terug naar waar ze mee bezig waren voordat ze dit gekke idee hadden.

Dat gezegd hebbende, als je met je ogen wijd open gaat en je bewust bent van de obstakels die je onderweg moet overwinnen en als je begrijpt dat het een marathon is in plaats van een sprint, dan zullen je kansen om succesvol online geld te verdienen enorm zijn verbeterd.

Ontdek wat u echt kunt verwachten voordat u uw eigen online bedrijf start. Download hier ‘De vijf dingen die u moet weten voordat u een online bedrijf start’.

Bron: Darren Russell

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie