Kan zelfhypnose je een betere minnaar maken?

Kan zelfhypnose je een betere minnaar maken?

De meesten van ons hebben gehoord dat zelfhypnose kan worden toegepast op doelen zoals afvallen of stoppen met roken. Maar veel mensen realiseren zich niet dat zelfhypnose veel meer kan doen dan je helpen slechte gewoonten te doorbreken. Het kan je zelfs helpen om je sexyer te voelen en zelfs beter te presteren in de slaapkamer!

Zelfhypnose is een uitstekend hulpmiddel om voorbij de innerlijke criticus te komen, het deel van ons dat soms de weg naar verandering en zelfverbetering verspert. Hypnose stelt ons in staat voorbij de innerlijke criticus te komen en krachtige ideeën te geven die de geest en het lichaam herprogrammeren om zich op een nieuwe manier te gedragen. Als het gaat om een ​​betere minnaar, biedt zelfhypnose een eenvoudig middel om onze aangeboren sensualiteit aan te boren, ons vermogen om te ontspannen tijdens romantische betrokkenheid en om meer plezier te voelen. En wanneer we ontspannen en onze zorgen en remmingen loslaten, is het lichaam vrij om natuurlijk en optimaal te presteren. Het is echt een kwestie van ons uit de weg gaan.

Het onderbewustzijn reageert goed op hypnotische suggesties die ons weg van pijn of naar plezier leiden. Omdat sensuele en seksuele gevoelens zo duidelijk plezierig zijn, is dit gebied een van de gemakkelijkst te beïnvloeden met zelfhypnose.

De meest effectieve hypnotische suggesties die je kunt gebruiken om een ​​betere minnaar te worden, zijn vaak die bedoeld zijn om het onderbewustzijn ervan te doordringen dat het volkomen acceptabel is om jezelf als een sensueel, seksueel wezen te zien en om te ontspannen en ervan te genieten.

De realiteit is dat mensen over het algemeen seksuele wezens zijn. Dus om je sexy en romantisch te voelen, kun je zelfhypnose-suggesties gebruiken die dit idee ondersteunen. Een voorbeeld van een suggestie van zelfhypnose om je sexyer te voelen zou kunnen zijn: “Ik omarm mijn lichaam en persoonlijkheid volledig als seksueel. Ik ben een seksueel, sensueel wezen.”

Het is opmerkelijk hoeveel vrouwen zeggen dat ze niet diep van binnen voelen dat ze het recht hebben om genot te voelen, dus onderdrukken ze hun natuurlijke seksuele gevoelens en verlangens. Zelfhypnose kan in deze gevallen worden gebruikt om vrouwen ‘toestemming’ te geven om hun gevoelens en verlangens vrij te laten stromen.

Een voorbeeld van een suggestie voor zelfhypnose voor vrouwen zou kunnen zijn: “Terwijl ik romantische activiteiten ontplooi, ontspan ik en laat mijn geest en lichaam natuurlijke verlangens en plezierige sensaties voortbrengen.”

Wat mannen betreft, het lijkt erop dat velen zich zo zorgen maken over hun prestaties, dat de resulterende stress een volledige en blijvende fysieke ervaring belemmert. Sommige mannen nemen hun toevlucht tot de kleine blauwe pil wanneer het antwoord veel eenvoudiger en goedkoper kan zijn.

Een voorbeeld van een suggestie voor zelfhypnose voor mannen zou kunnen zijn: “Ik ontspan en vloei gemakkelijk en laat al mijn zintuigen volledig worden overspoeld met verlangen en plezier.”

Een zelfhypnosesessie om een ​​betere minnaar te worden, moet natuurlijk altijd bestaan ​​uit het inbeelden van een realistische situatie waarin iemand zich in een romantisch intermezzo bevindt. Deze hypnotische mentale repetities gaan een lange weg in het communiceren aan de innerlijke geest van de precieze aard van het beoogde resultaat.

Daarom, bij het uitvoeren van zelfhypnose om een ​​betere minnaar te worden, is hier een algemene richtlijn:

  • Bepaal hoe je een betere minnaar zou willen zijn
  • Maak een paar eenvoudige suggesties om te ontspannen en te genieten van je leven als een betere minnaar
  • Creëer levendige beelden van hoe het voelt om een ​​betere minnaar te zijn
  • Voer zeven tot eenentwintig dagen lang elke dag zelfhypnose uit voor je doel

Onthoud dat tijdens een zelfhypnosesessie slechts één belangrijk onderwerp tegelijk wordt behandeld. Dus als je een betere minnaar wilt zijn, houd je dan gewoon aan dat doel voor je sessies totdat je resultaten bereikt.

En in zeven tot eenentwintig dagen zul je ontdekken dat je inderdaad een betere minnaar bent geworden en meer plezier kunt beleven dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Allemaal dankzij zelfhypnose. De kracht was al die tijd van jou.

Bron: Forbes Robbins Blair

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie