Kan zelfhypnose je mooier maken?

Kan zelfhypnose je mooier maken?

Veel mensen zijn zich ervan bewust dat zelfhypnose kan worden gebruikt om slechte gewoonten te veranderen. Maar ze vragen vaak of zelfhypnose echt kan worden gebruikt om je mooier en aantrekkelijker te maken. Het antwoord is een gekwalificeerde ja! Zoals altijd is het doel van alle hypnose om de kritische poortwachter van de geest te omzeilen. Op die manier komen de meeste verbeteringen in ons leven veel gemakkelijker tot ons. Maar echte verandering is niet beperkt tot gewoontecontrole. Het onderbewustzijn is ook verantwoordelijk voor lichaamssystemen, inclusief de organen, cellen, spieren, hormonen en nog veel meer.

De wetenschap heeft geverifieerd dat het fysieke lichaam, inclusief zaken als psychosomatische natuurlijke verbetering van het uiterlijk van het lichaam, kan worden veranderd door zelfhypnose met de krachtige hulpmiddelen van hypnotische suggestie. Of het nu gaat om het verliezen van lichaamsvet, het vergroten van de spierkracht, het verminderen van lichaamspijn of alle andere dingen waar je aan zou willen werken, als je jezelf systematisch en kunstig van de juiste hypnotische suggesties kunt voorzien, zijn er veel wonderbaarlijke veranderingen die kunnen plaatsvinden voor jou.

Kortom, je kunt jezelf mooier maken met zelfhypnose, mits je weet wat voor soort suggesties je onderbewustzijn diepgaand zullen beïnvloeden! Hier is een goed voorbeeld van een zelfhypnose-lezing die ik onlangs gaf. Marta, een zelfhypnosestudente, vertelde mij en de klas dat ze mooier haar wilde hebben. Dus moedigde ik de klas aan om een ​​aantal echt effectieve suggesties voor zelfhypnose te bedenken. Hier is hoe we het hebben afgebroken.

We begonnen met deze suggestie: “Ik kweek mooi en glanzend zwart haar.” We lieten haar toen voorstellen hoe het zou voelen en eruit zien om dat soort haar te hebben. En hoewel het haar verscheidene weken kostte om hypnose te gebruiken om te bereiken wat ze wilde, werd de verandering eindelijk duidelijk voor Marta en alle klasgenoten.

Haar nieuwe haar leek dikker, sterker en glanzender, terwijl de textuur voor iedereen om haar heen veel beter leek. (Ze bevestigde dat haar haarverzorgingsproducten en -regime hetzelfde zijn gebleven sinds we met deze informele test begonnen.) Net als Marta, als er een bepaald deel van je uiterlijk is dat je zou willen verfraaien, kun je specifieke zelfhypnose-suggesties gebruiken om het te maken. gebeuren. Mannen kunnen er natuurlijk net zo goed van profiteren als vrouwen, met zelfsuggesties om zichzelf er ook knapper, krachtiger en aantrekkelijker uit te laten zien.

Suggesties voor zelfhypnose hoeven dit niet specifiek te zijn om resultaten voor u te krijgen. U kunt suggesties maken om “algemeen” mooier, knapper of aantrekkelijker te worden. Dat is genoeg voor het onderbewuste om echt merkbare veranderingen in je uiterlijk aan te brengen. Zorg voor de beste resultaten dat uw suggesties het volgende bevatten:

  • Bepaal en erken dat je eigen onderbewustzijn je aantrekkelijker kan maken
  • Maak levendige beschrijvingen van hoe het voelt om mooier of knapper te zijn
  • Druk in woorden uit hoe u meer voordeel in uw leven zult vinden (zoals het aantrekken van een speciaal iemand)

Net als Marta kan het tijd en moeite kosten om die hypnose-suggesties deze opwindende voordelen te laten opleveren. Maar ik heb het zien gebeuren bij mijn hypnotherapiecliënten die wilden afvallen, hun diabetesbloedglucose onder controle wilden houden – en ook hun uiterlijk wilden verbeteren. Wees geduldig, zoek naar de veranderingen en geniet van de transformatie. Het kost veel minder dan cosmetische chirurgie, en het is veel natuurlijker en ook een stuk veiliger.

Hypnose kan je inderdaad mooier maken.

Bron: Forbes Robbins Blair

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie