Kaspersky Virus Protection Review – Superieur computerbeveiligingsprogramma met gebruiksvriendelijke interface

Kaspersky Virus Protection Review – Superieur computerbeveiligingsprogramma met gebruiksvriendelijke interface

Met uitstekende scores van vier verschillende testlaboratoria, volledige ondersteuning, een krachtige engine en gebruiksvriendelijke interface, is het geen wonder dat Kaspersky Virus Protection-producten erg populair zijn en sterk worden aanbevolen door experts. Het is beschikbaar in abonnementen van 1 – 3 jaar en betalingsopties voor 1 – 5 pc’s. Zelfs de gratis versie bevat tools die normaal niet te vinden zijn in gratis versies van andere antivirusprogramma’s, zoals de System Watcher. Dit onderdeel detecteert kwaadaardige activiteiten, zoals ransomware, in het geval dat een proces wordt gemist door het hoofdprogramma.

Het is ontworpen om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke software de pc van de gebruiker bereikt. Als u per ongeluk op een schadelijke link klikt of als een gevaarlijk bestand wordt gedownload, kunt u erop rekenen dat Kaspersky het verwijdert voordat het is voltooid. Er is ook superieure e-mailbescherming en phishing-blokkering. De Privacy Cleaner is een ander nuttig onderdeel. Het verwijdert cookies en alle sporen van gebruikersactiviteit zoals browsergeschiedenis, recente bestandslijsten, enz. en werkt met alle browsers, inclusief Chrome, Firefox, Opera en Internet Explorer. Er is ook een browserconfiguratietool speciaal voor Internet Explorer die de browserinstellingen analyseert en suggesties doet voor het optimaliseren van de beveiliging.

Naast realtime bescherming wordt Kaspersky Virus Protection ook geleverd met een zelfverdedigingsmechanisme dat bestanden blokkeert die zich vreemd gedragen. Dit is handig om aanvallen van potentiële malware te voorkomen die mogelijk nog niet door de database wordt herkend. De kwetsbaarheidsscan identificeert fouten in apps of systemen van derden, zodat de gebruiker eventuele problemen onmiddellijk kan herstellen.

Onervaren gebruikers en Kaspersky Virus Protection

Onervaren gebruikers zullen blij zijn te weten dat dit product geen speciale aandacht vereist. Het is geprogrammeerd om alles zelf te regelen, en doet dit zonder systeembronnen in beslag te nemen. Als er een probleem is, zoals hierboven vermeld, is er 24/7 klantenondersteuning beschikbaar, die zowel e-mail als gratis telefonische hulp omvat.

Kaspersky Antivirus heeft een vernieuwd ontwerp. Deze versie heeft een gebruiksvriendelijke interface. Op het hoofdscherm wordt de beveiligingsstatus van de computer weergegeven. Er is gemakkelijke toegang tot belangrijke tools en gebieden zoals scans, rapporten, updates en zelfs een virtueel toetsenbord, iets wat veel andere antivirusprogramma’s missen. Alle andere opties zijn eenvoudig toegankelijk via de knop “Toon extra tools”.

Aangezien er verschillende abonnementsopties beschikbaar zijn, evenals een Total Security- en Internet Security-suite, die beide nog meer beveiliging bieden dan Kaspersky Antivirus, is er iets voor elk type gebruiker, van de desktop-pc-gebruiker thuis tot klein tot medium grote bedrijven.

Voordat u aan de slag gaat met dit antivirusprogramma, bent u wellicht geïnteresseerd in Kaspersky-promotiecodes. Deze kunnen erg handig zijn om de beste beveiligingsproducten tegen een lage prijs te krijgen. Of je nu bescherming nodig hebt voor één pc of meerdere, je kunt de beveiliging krijgen die je nodig hebt met Kaspersky-virusbescherming.

Bron: George Botwin

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie