Koop je iPhone X-hoesje voordat je je telefoon krijgt

Koop je iPhone X-hoesje voordat je je telefoon krijgt

Dit is niet alleen een suggestie, maar een verklaring van wat er gaat gebeuren met de meeste mensen die dit jaar de nieuwe smartphone van Apple willen kopen. Er wordt altijd lang gewacht op de nieuwe Apple smartphone; vooral als u niet in de Verenigde Staten bent. Als je in een land in Azië bent, kan dit wachten tot maanden duren, vooral als je dit jaar de nieuwe iPhone X wilt hebben. Nu zullen veel mensen dit lezen en zich afvragen waarom, want dit jaar introduceert Apple voor het eerst de nieuwe iPhone X tegelijkertijd in veel landen. De iPhone X gaat op dezelfde datum in dertien andere landen in de verkoop als in Noord-Amerika, namelijk 3 november. Dat is echter slechts theoretisch. Iedereen die heeft geprobeerd een nieuwe iPhone te kopen in een winkel of zelfs online, op de dag van lancering, in welk land dan ook ter wereld, weet dat dit bijna onmogelijk is. De winkels hebben slechts een paar eenheden op voorraad die zijn uitverkocht aan de mensen die dagenlang buiten de winkels kamperen, wachtend om de nieuwe hotness van Apple in handen te krijgen. Online winkels zijn nog sneller uitverkocht en binnen enkele minuten, zo niet seconden, zijn de iPhones terug besteld en de verzenddatums gaan vele weken terug.

Dit jaar was het niet anders en de iPhone X is slechts een paar dagen geleden opengesteld voor pre-order. Om middernacht, toen de Apple online winkel begon met het accepteren van bestellingen, begonnen de mensen die er niet in slaagden om hun bestelling voor de telefoon binnen de eerste paar minuten te plaatsen al in te zien dat de telefoon terug was besteld en dat hun telefoons niet zouden worden verzonden voor 4 of zelfs 5 weken. Die klanten die ook iPhone-hoesjes bij hun telefoon hadden gekocht, realiseerden zich dat hun iPhone X-hoesje eerder zou worden verzonden dan de telefoon zelf en dat ze het hoesje eerder zouden ontvangen dan de telefoon waarvoor het bedoeld was.

iPhone X-hoesjes voor je nieuwe telefoon

Klanten in landen buiten Noord-Amerika die de iPhone X online proberen te kopen, zullen nog langer moeten wachten, omdat de telefoon waarschijnlijk in fysieke winkels verkrijgbaar zal zijn lang voordat deze verkrijgbaar is bij online verkopers. Ook daar zullen de hoeveelheden van de iPhone X tot 2018 zeer beperkt zijn, dus klanten zullen het waarschijnlijk veel gemakkelijker hebben om geweldige designer iPhone X-hoesjes en iPhone X-backcovers voor hun telefoons te vinden, dan dat ze de telefoons daadwerkelijk krijgen.

Bijna alle grote Indiase hoesjesverkopers en accessoiremakers hebben hun assortiment iPhone X-covers gelanceerd en sommige laten potentiële iPhone X-bezitters zelfs hun eigen iPhone X-hoesje maken met hun eigen foto’s. Al deze iPhone X-hoesjes zouden binnen een paar dagen moeten worden verzonden, dus binnen een week of zo zullen er een heleboel Indiase klanten zijn die hun iPhone X-achtercovers klaar hebben in afwachting van een telefoon die ze nog niet eens hebben gehad nog de kans gegeven om te kopen!

Bron: Nahid Ahmad

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie