Koop online een iPhone 8-hoesje

Koop online een iPhone 8-hoesje

De iPhone 8 ligt eindelijk in winkels in landen over de hele wereld en Apple-fanboys en fangirls in de op een na grootste markt voor smartphones ter wereld krijgen eindelijk de nieuwste en beste smartphone van Apple in handen. Hoewel de nieuwste smartphone van Cupertino niet langer de toptelefoon van Apple is, is het nog steeds meer dan genoeg smartphone voor de behoeften van de meeste mensen en voor degenen die de vraagprijs van 1000 dollar van de iPhone X niet willen uitgeven, de iPhone 8 is een zeer capabel alternatief. Sterker nog, voor iedereen die upgradet van een ouder apparaat zoals een 5s of een 6, zou de 8 een behoorlijk grote sprong moeten zijn. Het prijsverschil tussen de iPhone 8 en de X is zelfs nog groter in landen buiten de States, als je rekening houdt met belastingen en heffingen. Voor de meest hardcore Apple-fans die de nieuwste smartphone van het bedrijf moeten hebben en willen pronken met het coole nieuwe randvrije ontwerp en het OLED-display, is de X mogelijk de vraagprijs waard, al was het maar voor de opscheppen. Maar voor die iPhone-gebruikers die gewoon een capabel nieuw apparaat willen, dekken de iPhone 8 en de 8 Plus de behoeften van bijna iedereen.

Maar wat als je dat geweldige scherm en dat randvrije ontwerp wilt? Wat als je helemaal in orde bent met de inkeping aan de bovenkant van de telefoon? Wat als je je leven wilt leiden op het snijvlak van technologie en een van de eerste mensen wilt zijn met een telefoon die FaceID gebruikt om hem te ontgrendelen en als een middel om je identiteit te verifiëren om aankopen te doen? Wat als u bereid bent de prijs te betalen om een ​​early adopter te zijn, zowel wat betreft de ‘versie één’-problemen die gepaard gaan met elke nieuwe technologie en alle hardware van de eerste generatie?

Welnu, in dat geval is de iPhone X veel gemakkelijker te verkopen en is het gekke prijskaartje een minder harde pil om te slikken. Wat moeilijk zal zijn om mee om te gaan, zijn de kosten van het vervangen van de glazen achterkant of, nog belangrijker, het display van de nieuwe telefoon als je hem laat vallen. Apple heeft zojuist de reparatie- en vervangingsprijzen voor deze onderdelen aangekondigd en de prijzen zijn oogstrelend. Als je met de 8 samen met een iPhone 8-hoesje gaat, zou je niet alleen veel geld moeten besparen, maar de iPhone 8 dekt de smartphone-behoeften van bijna iedereen, maar ook van degenen die absoluut het nieuwste moeten hebben.

Als je wat meer schermruimte wilt, is het iPhone 8 plus-hoesje heel eenvoudig te maken. Zelfs de 8 Plus en een paar iPhone 8 Plus-backcovers zouden je nog steeds een paar honderd dollar aan kleingeld in je zak moeten laten van duizend dollar. Met bijna allemaal dezelfde interne onderdelen als de veel duurdere 10, zou de iPhone 8 een telefoon moeten zijn die echt goed zal werken voor meer dan een paar jaar, als je er voor zorgt.

Bron: Nahid Ahmad

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie