Krachtige zelfgemaakte karper Boilie Recept Geheimen die geld besparen en veel grote vissen vangen!

Krachtige zelfgemaakte karper Boilie Recept Geheimen die geld besparen en veel grote vissen vangen!

Het grootste voordeel van het maken van je eigen unieke zelfgemaakte aas is dat je volledige controle hebt over je aas! Je kunt ze echt helemaal uniek maken in vergelijking met elk ander aas, nog meer grote vissen vangen en geld besparen! Een deel van de sleutel tot succes is het gebruik van eiwitingrediënten en het vrijgeven van hun aminozuren op zeer eenvoudige manieren om grote vissen steeds meer te laten eten; waardoor ze veel gemakkelijker te vangen zijn! Lees nu verder om meer te weten te komen!

Zoveel vissers willen tegenwoordig hun eigen zelfgemaakte aas maken! Dit is vaak voornamelijk om twee belangrijke redenen; een dat kant-en-klaar aas zo vaak gewoon niet de beloofde grote vissen vangt en twee, de kosten van kant-en-klaar aas van toonaangevende merken kunnen te hoog zijn. Je krijgt ook echt veel meer voldoening van het vangen van nieuwe, persoonlijke beste vissen met je eigen zelfgemaakte aas!

Zoveel kant-en-klaar aas wordt tegenwoordig opgehoopt met koolhydraat-ingrediënten of al te vaak gebruikte andere bulkingrediënten die niet zo productief zijn als zelfgemaakte aas gemaakt met veel hogere niveaus van eiwitingrediënten en additieven. Vaker wel dan niet, zal de kwaliteit (en niet de hoeveelheid gebruikt aas) u de beste resultaten opleveren met grote vissen!

De voordelen van het maken van je eigen aas omvatten essentiële aspecten, zoals alleen jij weet wat ze bevatten, hoe ze worden gemaakt, hoe ze worden behandeld om ze verder te optimaliseren en ze uniek krachtig te maken! Met je eigen zelfgemaakte aas weet je zeker dat de vissen in je meer je aas nog nooit eerder hebben ervaren en heb je dus maximale kans om de meest wrede vissen aan de haak te slaan!

U heeft volledige controle over de componenten die u gebruikt. U kunt kiezen welke en ontwerpstijlen u wilt gebruiken en welke aspecten van sensorische systemen u het meest wilt gebruiken om uw aas totaal onweerstaanbaar te maken en dit is eenvoudiger dan het lijkt als u de juiste informatie gebruikt!

U kunt ervoor kiezen om instant attractor-aas, voedselaas, pasta-aas, stickmixen, gerelateerde deeltjesmixen, grondaas met betrekking tot uw haakaas, pasta voor gebruik op uw rig als lood- en haakaaswraps, enzovoort te maken. U kunt kiezen hoe drijvend of dicht uw aas is. U kunt kiezen hoe zacht of hard uw aas is. U kunt zelf bepalen hoe onoplosbaar of oplosbaar u wilt dat uw aas is.

Je kunt je zelfgemaakte aas de hele nacht laten meegaan, of slechts een paar uur. U kunt besluiten om zeer licht drijvend pop-up haakaas en zwaar zinkend haakaas te maken. Misschien geeft u er de voorkeur aan om uw haakaas identiek te maken aan uw gratis aas. Het heeft voordelen om uw haakaas anders te maken dan uw gratis aas, zodat ze opvallen en als een van de eersten worden opgepikt!

Een van de sleutels om effectief zelfgemaakt aas te maken en geld te besparen, is te begrijpen hoe karpers aasingrediënten en -additieven en hun componenten en smaken detecteren. Om het heel eenvoudig samen te vatten, neem oplosbare eiwitingrediënten en additieven in aanzienlijke hoeveelheden in uw aas op. Als u een hoog gehalte aan oplosbare eiwitten in uw aas opneemt, krijgt u een overmaat aan oplosbare aminozuren in vrije vorm, wat hoogstwaarschijnlijk zal leiden tot het voeren van vissen!

Drie perfecte voorbeelden van aasadditieven voor grote karpers zijn actieve gistpoeders, gehydrolyseerde lever en gehydrolyseerd krill-eiwit. Je kunt dergelijke additieven ook gebruiken om kant-en-klare basismixen te verbeteren, zoals die van Mainline Cell en Hybrid boilies en CC Moore Live System boilies en talloze andere.

Door voorverteerde of gehydrolyseerde vormen van eiwitten op te nemen in plaats van alleen hele eiwitingrediënten, zal ruim 90 procent van het aas dat je ooit maakt sterke voedingsreacties veroorzaken in meer dan 90 procent van de wateren die je ooit vist! Als u geen voorverteerde of gehydrolyseerde eiwitingrediënten of -additieven kunt krijgen, kunt u vergelijkbare effecten bereiken door uw aas te fermenteren en te curen (en ze vervolgens opnieuw te fermenteren!)

Door geactiveerd aas op deze manier te gebruiken, kun je minder aas gebruiken dan normaal in vergelijking met conventionele, aan eieren gebonden kant-en-klare boilies, en je kunt de kracht van je ingrediënten en additieven echt benutten om meer grote vissen te vangen terwijl je veel geld bespaart op aas! Geopenbaard in mijn unieke kant-en-klare aas en zelfgemaakte aas karper en meerval aas geheimen e-boeken is veel krachtigere informatie, kijk op mijn unieke website (Baitbigfish) en zie mijn biografie hieronder voor details van mijn e-boeken deals op dit moment!

Door Tim Richardson.

Bron: Tim F. Richardson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie