Krijgt u uw deel van het brievenbusgeld?

Krijgt u uw deel van het brievenbusgeld?

Staat uw bedrijf “brievenbusgeld” en een levensstijl toe waar u van houdt? Zo niet, wat zou er voor nodig zijn om dit te creëren?

Laten we beginnen met de definitie van brievenbusgeld. Dit is geld dat je zowel in je inbox als in je fysieke mailbox ontvangt.

Ik hoorde de term voor het eerst van Mary Morrissey. Toen ik haar definitie hoorde, realiseerde ik me dat ik al jaren brievenbusgeld heb.

Op basis van hoe u uw bedrijf heeft opgezet, heeft u waarschijnlijk een algemeen idee van een minimumbedrag dat dagelijks binnenkomt, of het nu een paar honderd of een paar duizend is. Voorbij de basislijn weet u waarschijnlijk niet van dag tot dag hoeveel contant geld er zal aankomen. De reden? Meerdere inkomstenstromen die van dag tot dag fluctueren.

Meerdere inkomstenstromen is precies hoe het klinkt; geld dat uit verschillende bronnen komt. Een manier om meerdere stromen brievenbusgeld te creëren is met informatieproducten; die van u en die u voor anderen verkoopt.

Hoe meer informatie u te bieden heeft waar uw markt belang bij heeft, hoe meer inkomsten u kunt genereren.

Als u zelf geen producten heeft, kunt u beginnen door een aangesloten verkoper te worden. Zorg ervoor dat voor wie u ook verkoopt en wat u ook beschikbaar stelt, u een uitstekend product of uitstekende service verkoopt die u met trots beschikbaar stelt aan uw markt. Verkoop nooit, maar dan ook nooit iets waarop u niet uw persoonlijke stempel van goedkeuring kunt drukken.

Onthoud dit.

Verkoop niet alleen om geld te verdienen. Geld verdienen alleen maar om geld te verdienen, kan van korte duur zijn. Begin vanuit het punt van: “Wat zou de grootste waarde creëren en mijn markt echt dienen?” Als je denkt in dienstbaarheid, dan volgt het geld nog lang.

Mogelijk moet u een paar producten testen om de ‘sweet spot’ van uw markten te identificeren, zowel met het type informatie dat u introduceert als met de prijs.

Sommige online ondernemers zijn zeer succesvol door de producten van andere experts te verkopen. Anderen maken er liever zelf een. Weer anderen houden van een combinatie van beide.

Ik neig naar het laatste.

Als u van plan bent om uw eigen producten te ontwikkelen, is dit het perfecte moment om te beginnen. U wordt echter goed bediend om te plannen wat u introduceert.

Volg deze eenvoudige stappen om u in de goede richting te bewegen.

• Identificeer waar uw potentiële klanten in geïnteresseerd zijn. Een enquête kan op dit gebied aanzienlijk helpen.

• Bepaal welke kennis je hebt waar mensen voor zouden willen betalen.

• Bepaal het formaat van het informatieproduct; video, geluid, mp3.

• Leveringswijze bepalen; ClickBank, autoresponder, andere.

• Betalingswijze bepalen; PayPal, creditcard.

• Ontwikkel het product.

• Ontwikkel een landingspagina. Als u niet gekwalificeerd bent, kunt u tal van enthousiaste ontwerpers vinden op elance.com of een gratis of goedkoop sjabloonprogramma krijgen.

• Markt.

Het is duidelijk dat er meer details zijn die ik zou kunnen bespreken, maar dit is een geweldige plek om te beginnen. Ik kan u verzekeren dat wanneer u uw markt verschillende dingen te bieden heeft, zowel die van u als die van andere experts, u eraan zult wennen dat uw “brievenbusgeld” dagelijks binnenkomt.

Zo veel zelfs dat u weet wat het betekent om een ​​lifestyle-bedrijf te hebben.

Wat is jouw ervaring met brievenbusgeld? Krijgt u uw deel?

Bron: Kathleen Gage

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie