Kun je aan affiliate marketing doen zonder een website?

Kun je aan affiliate marketing doen zonder een website?

Met affiliate marketing heeft u eigenlijk helemaal geen website nodig, en u kunt uw verkeer gewoon rechtstreeks naar de verkooppagina van het product leiden.

Maar dit is niet het beste idee. Er zijn veel betere methoden om aangesloten commissies te verdienen dan potentiële kopers rechtstreeks naar de bestelpagina te leiden

Dus, waarom is het zo belangrijk voor een aangesloten marketeer om een ​​website te hebben?

Er zijn nogal wat redenen die deze vraag kunnen beantwoorden.

Het hebben van een website die u draait op uw eigen domeinnaam en webhosting is van u. Het kan op geen enkel moment worden afgesloten of verwijderd, zoals het geval kan zijn als u een gratis blogsite gebruikt.

Veel aangesloten bedrijven hebben hun harde werk zien verdwijnen met weinig of geen reden voor verwijdering. Als de blogservice twijfelt dat je spamt of ongepaste marketingtactieken gebruikt (zelfs als dat niet zo is), wordt je blog waarschijnlijk zonder kennisgeving verwijderd. Met uw eigen domein bepaalt u wat er wordt verwijderd.

Verkoop uw klanten vooraf

Het is ook belangrijk dat u uw potentiële klanten een beetje voorverkoopt voordat u ze de pagina stuurt waar ze een aangesloten artikel kunnen kopen dat u promoot. Door contact met uw lezers te maken, kunt u een relatie met hen ontwikkelen. Als ze uw website bezoeken en ontdekken dat u met hetzelfde probleem heeft geworsteld en een oplossing voor hen heeft, is de kans groter dat ze u erbij betrekken en de aankoop doen. Door het rechtstreeks naar de verkooppagina te sturen, kunt u die verbinding niet maken.

Bouw uw e-maillijst op

Als u een website beheert die verband houdt met de niche waarin u een aangesloten marketeer bent, kunt u een aanmeldingsformulier op uw startpagina hebben waarmee e-mails kunnen worden vastgelegd. Zo kunt u in de toekomst met deze mensen contact opnemen om hen te herinneren aan de perfecte oplossing, of om hen aanvullende producten aan te bieden die u als affiliate kunt promoten.

Dit helpt om de betrouwbare relatie die u met uw bloglezers wilt opbouwen verder te bevorderen. Het hebben van een autoresponder die is aangesloten op het opt-in-formulier maakt het hele proces veel eenvoudiger.

Zoals u kunt zien, zijn er veel redenen waarom het van vitaal belang is om een ​​website te hebben als u een aangesloten marketeer bent. U riskeert uw bedrijf als u besluit een gratis blogservice te gebruiken, omdat ze u in een oogwenk kunnen afsluiten. Ook blijft er geld op tafel liggen als u geen verbinding maakt met het verkeer en hen de perfecte oplossing voor hun probleem biedt.

Bron: Jon Allo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie