Kun je Bitcoins minen op je smartphone?

Kun je Bitcoins minen op je smartphone?

Laten we eens kijken naar de Bitcoin-prijsindex van juli 2012 tot september 2020 voor een beter begrip van deze digitale valuta –

Gebruikers die Bitcoin hebben verhandeld, hebben veel apps voor Android gebruikt, ook die worden gebruikt om Bitcoins op te slaan. Er zijn verschillende apps beschikbaar en u kunt de beste bitcoin-app downloaden vanuit de Google- of Google Play Store.

Met de constante stijging en daling van de Bitcoin-prijs in India, zal Bitcoin ofwel op de huidige prijs blijven of dalen. Verder heeft Bitcoin-mining voorrang op al het andere, en er zijn verschillende apps voor smartphones om Bitcoin te minen. Als u niet geïnteresseerd bent in mijnbouw, kunt u Bitcoins kopen door een Bitcoin-uitwisseling in India te gebruiken, zoals WazirX.

Is het mogelijk om Bitcoins te minen met mobiel?

Ja, Bitcoin mobile mining is mogelijk; maar er zijn ook verschillende redenen om er niet mee door te gaan. Verder zijn er weinig cryptocurrencies die geen proof-of-work-mechanismen nodig hebben, die in de beginfase op een smartphone kunnen worden gedolven.

Zoals we weten, zijn de smartphones van tegenwoordig erg krachtig en kunnen ze worden gebruikt voor cryptocurrency-mining. Maar als we de tools vergelijken die door de miners worden gebruikt voor Bitcoin-mining, zijn ze zeer krachtig en geavanceerd, mining in smartphones betekent dat ze minder aantrekkelijk zijn in termen van beloningen.

De gebruiker kan op kleinere schaal Bitcoins minen op de smartphone, of de gebruiker kan zich aansluiten bij een mobiele mining farm of mining pool. Wanneer de miners van het netwerk hun beloningen delen, ontvang je een klein percentage op basis van je rekenkracht.

Hoe kunt u mijnen met smartphones?

U kunt uw smartphone gebruiken voor mobiele Bitcoin-mijnbouw, door Android te gebruiken, omdat het een mijnbouwvriendelijk besturingssysteem is voor mobiele apparaten. Omdat de BTC-koers in India fluctueert, ontwikkelt de markt meer apps voor Android, waarmee je bitcoin direct vanaf de smartphone kunt minen. Deze apps zijn in voorkomend geval niet te vinden in de Google Play Store.

Apps die kunnen worden gebruikt voor het minen van Bitcoins via een smartphone

Als je nog steeds vastzit aan het minen van bitcoin via mobiel, is de enige vereiste dat je een mining-app en een batterijlader nodig hebt voor stand-by. Hieronder staan ​​de weinige apps die kunnen worden gebruikt voor het minen van Bitcoin via smartphones.

 • Mijnwerkerpoort
 • Het is een mobiele mijnwerker-app die je helpt om Bitcoins en Altcoins te minen. Sommigen van hen omvatten Dash en andere altcoins. Verder biedt MinerGate de beste ingebouwde portemonnee waar u uw bitcoins en andere cryptocurrencies kunt opslaan.

 • Bitcoin-mijnwerker
 • Het is een van de meest populaire apps die momenteel beschikbaar zijn op de meeste apparaten. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en u kunt de prestatiebeoordelingen goed vinden. De Bitcoin miner-app ondersteunt verschillende altcoins.

 • AA mijnwerker
 • Deze app ondersteunt verschillende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Litecoin, Dash, DigitalNote en nog veel meer. Deze app wordt voornamelijk gebruikt voor het minen van cryptocurrencies voor Android.

  Laatste gedachten

  Hoewel mijnbouw via mobiel niet meer beloningen biedt, is het geen ingewikkeld proces. De enige vereiste is dat je een smartphone nodig hebt en de beste mijnbouw-app downloadt. Wanneer je je smartphone gebruikt, draait de app op de achtergrond; en deze apps verstoren de prestaties van uw smartphone. Kort gezegd kunnen we zeggen dat smartphone-mining een van de eenvoudige manieren is om wat geld te verdienen, maar niet zoals het gebruik van gespecialiseerde hardware via computers.

  Bron: Malik D

  Affiliate Samenwerkingen
  Berichten per categorie