Kunnen technieken voor ongevraagd bellen me helpen verkopen op internet?

Kunnen technieken voor ongevraagd bellen me helpen verkopen op internet?

Ik denk dat als je goed bent aan de telefoon en een goed begrip hebt van cold calling-technieken, het je kan helpen om op internet te verkopen. En door te beseffen dat je misschien goed bent aan de telefoon, heb je een troef en ben je waarschijnlijk niet bang om te verkopen. Dus als je bereid bent om drie uur ’s ochtends, vijf dagen per week, vijftien uur per week aan de telefoon iets te verkopen en niets anders te doen dan telefoon verkopen – bellen en glimlachen – iets verkopen en pitchen, dan denk ik dat je geld. Maar wat ga je verkopen?

En wat ik iedereen zou vertellen is dit. Ik zou op zoek gaan naar een product met een hoog ticket om te verkopen. Over het hele land worden seminars gegeven, dure seminars, seminars van duizend dollar, seminars van vijfduizend dollar, seminars van vijftienduizend dollar. Voordat ik zelfs maar begon met het verkopen van mijn HMA Consulting-mogelijkheid, gebruikte ik enkele audio-interviews om een ​​andere adviesmogelijkheid te promoten. Het was een seminar van vijftienduizend dollar.

Er zijn promotors van seminars die u graag 50% willen betalen op wat u verkoopt. Dus als je goed bent aan de telefoon en je kunt een seminar over welk onderwerp dan ook verkopen, laten we zeggen dat het verwijzingsmarketing is en het is een seminar van tweeduizend dollar in Texas, dan zou ik op internet gaan en wat leads vinden en zou ik beginnen te bellen en het verkopen van dat seminar.

Als ik iemand advies zou geven, zou ik hem vertellen dat hij die expert echt zou kunnen interviewen over zijn expertise, over waarom iemand naar dit verwijzingsseminar zou moeten komen. Waarom zouden ze hem geloven? Wat maakt hem zo goed? Wat gaan de leerlingen leren? Is het tweeduizend dollar waard?

Doe wat casestudy’s en doe een interview met hem. Gebruik dat interview vervolgens om die verkoop te automatiseren. Dus als hij een interview heeft en hij begrijpt het internet voor het leveren van audio-inhoud, in plaats van dat hij elke persoon steeds opnieuw aan de telefoon verkoopt, kan hij de hefboomwerking van zijn interview gebruiken en hoeft hij alleen maar te zeggen dat persoon, zelfs als hij zou moeten bellen, verwijs hem dan naar het audio-interview of stuur het interview op een cd, of geef hem een ​​telefoonnummer dat ze kunnen bellen en luisteren naar het interview op een herhalingslijn, of mail ze de getypte transcripties van het interview.

Dus met audio-interviews, als je iets promoot, mag je jezelf uit beeld halen. Je kunt het verkoopproces automatiseren en dat is het meest waardevolle aan de combinatie van interviews met experts en internet. Je moet internet hebben en deze andere formaten voor distributie om het te laten werken.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie