Kunstmatige intelligentie is een must, geen noodzaak

Kunstmatige intelligentie is een must, geen noodzaak

WAT BETEKENT KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE?

Kunstmatige intelligentie verwijst naar de nabijheid van wetenschap en techniek die zich richt op het ontwikkelen van machines die net zo intelligent zijn als de mens. Ze zijn gemaakt om te worden aangepast aan gedrag dat mensen als intelligent beschouwen, dwz simulatie van menselijk gedrag dat zij als intelligent beschouwen via het gebruik van machines.

Het gaat allemaal om het ontwikkelen van de intelligente computerprogramma’s. Het belangrijkste doel achter de adoptie van AI is om een ​​machine in staat te stellen de problemen parallel te ontdekken, analyseren en op te lossen.

Het is niet essentieel dat de ontwikkelde computerprogramma’s in alle opzichten even intelligent zijn als de mens. Maar in sommige opzichten kan de machine die is uitgerust met kunstmatige intelligentie zelfs intelligenter zijn dan de mens.

De toekomst van kunstmatige intelligentie zal alles in ons leven veranderen.

WAAROM HEBBEN WE KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE NODIG?

De integratie van kunstmatige intelligentie in de computerprogramma’s helpt om efficiëntere en effectievere systemen te creëren. De kans in de vorm van AI is uitdagend en efficiënt tegelijk.

De flagrante valkuil die in gedachten moet worden gehouden als we het hebben over de efficiëntie en de kansen die deze hi-tech wereld biedt, is dat de hoeveelheid gegevens die dagelijks wordt gegenereerd snel toeneemt en het onmogelijk wordt om de gegevens volledig te ontginnen en te analyseren . De hoeveelheid gegevens die worden gegenereerd, heeft het voor mensen onmogelijk gemaakt om ermee om te gaan, dwz het heeft de capaciteiten van mensen overschreden om er de waardevolle informatie uit te halen.

De bekwame professionals op het gebied van datawetenschap met de expertise en hun vaardigheden proberen correlaties te creëren tussen verschillende inputs om een ​​specifieke output te verkrijgen. Maar met de enorme hoeveelheid gegevens is het relatief onmogelijk geworden om alle mogelijke input te correleren.

Dit is waar kunstmatige intelligentie kan helpen. Door AI in de systemen op te nemen, kunt u de ruwe feiten zuiveren tot bruikbare en smakelijke informatie.

De bestuurdersstoel op het gebied van kunstmatige intelligentie wordt afgehandeld door de nieuwe en innovatieve codes die algemeen worden aangeduid als algoritmen.

Laten we een voorbeeld bekijken om te begrijpen hoe de AI werkt:

Facebook is een zeer populair social media platform. Facebook ontcijfert de vind-ik-leuks van de gebruiker, de activiteiten enz. en bepaalt vervolgens welke inhoud op zijn/haar nieuwsfeed moet worden geplaatst. Hoe langer je actief blijft op Facebook, hoe meer data er wordt gegenereerd en opgeslagen in het magazijn.

De systemen die met AI zijn geïntegreerd, maken gebruik van deep learning om de onophoudelijke feedback op de algoritmen te krijgen terwijl de gebruikers met elkaar omgaan. Op deze manier helpen de algoritmen die in het algemeen codering worden genoemd, Facebook om de interacties van de gebruikers te analyseren om te bepalen welke inhoud op de nieuwsfeed moet worden vermeld.

Niet alleen Facebook, zelfs Twitter gebruikt het concept van AI om de tweets te positioneren op basis van de relevantie en interesses van de gebruikers en hen ook de tweets voor te stellen volgens hun interesses.

Er wordt dus altijd gezegd dat INTEGREREN VAN AI EEN MUST IS, GEEN BEHOEFTE.

Bron: Shalini Madhav

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie