Laat me jullie eraan herinneren, studenten, dat jullie slachtoffers zijn van rijke blanke mannen

Laat me jullie eraan herinneren, studenten, dat jullie slachtoffers zijn van rijke blanke mannen

Blanke mannen zijn de onderdrukkers die Social Justice Warriors ons heeft verteld – maar als blanke man ben ik er niet op uit om iemand te onderdrukken. Als je nu slachtoffer wilt spelen en dat als excuus wilt gebruiken – ga ervoor – stoort me niet veel – maar als je me wilt beschuldigen van iets dat vals is, ga ik je erop aanspreken. Vandaar dit artikel hier – oh, en blijf lezen, want ik heb lang genoeg naar de Social Justice Warrior BS geluisterd – en voor mij is het allemaal onzin en slechts een excuus om niet te slagen.

Wie zei dat het leven gemakkelijk zou moeten zijn, het was niet voor mij, niet in de sport, het bedrijfsleven, de politiek of in mijn non-profitactiviteiten, ach, toen ik op school zat, was dat ook niet gemakkelijk, en niemand was het weggeven van trofeeën, certificaten of gratis Pop Tarts en Kool-Aide voor louter deelname. Ik veronderstel dat ze nu gratis Frappachino’s van $ 5,95 willen met Carmel Drizzle er bovenop.

We hebben een serieus probleem dat broeit in onze samenleving en het loopt uit de hand, we hebben nu hogeschool- en universiteitsprofessoren die lezingen geven over gelijkheid, duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid, racisme en ja, White Privilege. Deze zelfde professoren zeggen dat president Donald Trump een rijke blanke man is en een voorbeeld van de problemen in Amerika, ik denk dat ze deze keer geïnteresseerd waren in een blanke vrouwelijke president, aangezien de laatste zwarte mannelijke president tekort schoot, zelfs als zijn aanhangers en academische socialistische apologetiek probeerde zijn erfenis veilig te stellen.

Als de professoren in onze hogescholen en universiteiten voor 90-95% democratisch zijn en linkse en socialistische politieke standpunten blijven aanhangen, dan zijn ze politiek bevooroordeeld en werken ze voor de Democratische Partij. Ze zijn dus verwant aan een Super PAC en zouden daarom geen overheidsfinanciering mogen ontvangen, noch zou de belastingbetaler de achterstallige studieleningen moeten redden – 47% is momenteel meer dan 90 dagen in gebreke, ze zijn delinquent en in de financiële sector zou naar de collectie worden gestuurd en studenten moeten voor de rechter worden gebracht. Deze leningen mogen niet worden gered door u en ik, de burgers en belastingbetalers.

Waarom zouden we betalen voor deze professoren? De Democratische Partij heeft bijna $ 2 miljard uitgegeven tussen de DNC, Clinton Campaign, George Soros en hun Super PAC’s – dus waarom niet alle professoren betalen om studenten te blijven hersenspoelen om op Democraten te stemmen – waarom subsidiëren wij de belastingbetaler hun zachte banen , ongelooflijke uitkeringen en pensioenen, en nu wordt van ons verwacht dat we de kredietcrisis voor studentencolleges zullen redden? Ik zie gewoon niet in waarom we dat zouden moeten doen?

Bron: Lance Winslow

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie