Laat technologie u niet overtreffen – blijf de concurrentie voor

Laat technologie u niet overtreffen – blijf de concurrentie voor

Er is zoveel veranderd in de loop der jaren. Vroeger gingen mensen naar restaurants om bij te praten met vrienden en te genieten van het eten. Maar tegenwoordig heeft technologie veel dingen veranderd, ook de mens. Zelfs als we een keer bij onze geliefde zitten, blijven we onze telefoons checken omdat ergens technologie onze emoties heeft ingehaald.

Volgens een onderzoek is 82% van de mensen het ermee eens dat het gebruik van een mobiele telefoon tijdens sociale bijeenkomsten het gesprek schaadt. We leefden vrij goed voordat de mobiele telefoons ons leven overnamen. Technologie moet ons leven meer clam en soepel maken. Mee eens? We moeten de technologie aanpassen om onszelf te verbeteren en ons niet druk te maken.

De mensheid is altijd superieur geweest ten opzichte van de technologie en is dat nog steeds. Enkele van de manieren waarop we kunnen voorkomen dat technologie de mensheid overtreft, zijn de volgende:

  1. Machines zijn menselijke creatie: Houd er altijd rekening mee dat een machine slechts een hulpmiddel is en het brein van een mens achter de creatie ervan. We zijn bijvoorbeeld allemaal verslaafd geraakt aan technologie zoals mobiele telefoons, computers en andere gadgets. Als u het gebruik van een telefoon kunt vermijden terwijl u bij uw familie of vrienden bent, dan moet technologie nog de controle over u overnemen, wat betekent dat u de machine bedient volgens uw behoefte.

  2. Grenzen instellen: wanneer u aan een project werkt, probeer dan uw telefoon bij u weg te houden of zet hem op mute of schakel meldingen uit. Een casestudy van A Florida State University stelt dat zelfs als mensen hun telefoon niet checkten wanneer ze zoemden, hun gedachten aan een telefoon blijven denken.

  3. Creëer een tijdsbestek: u moet vooraf definiëren wanneer u de technologie wilt gebruiken en moet de dingen scheiden die u kunt bereiken zonder technologie te gebruiken. Als je een moment van een mobiele telefoon neemt, moet je een tijdsbestek instellen wanneer je Candy Crush op de telefoon wilt spelen of je berichten wilt controleren.

Om te voorkomen dat je verslaafd raakt aan techniek, vraagt ​​het veel discipline. Een certificering kan u helpen discipline te ontwikkelen en het gebruik van technologie te vermijden die niet vereist is om succes te behalen.

De mens is de uitvinder van de technologie en we zullen altijd superieur blijven aan de technologie, we moeten alleen onszelf en onze vaardigheden blijven upgraden met de laatste markttrends. Het behalen van een certificering zal u helpen inzicht te krijgen in de huidige marktzaken en technologieën. Leer de baas te zijn over machines en technologie met je bijgewerkte vaardigheden.

Bron: Daniel Irwin

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie