Laat uw internetmarketingbedrijf snel groeien – door mensen van u te laten stelen

Laat uw internetmarketingbedrijf snel groeien – door mensen van u te laten stelen

Vroeger was ik echt geobsedeerd door mensen die mijn inhoud online stelen.

Sterker nog, na al de tijd, het geld en de moeite die ik in mijn site en producten heb gestoken, werd ik altijd boos als ik eraan dacht dat iemand mijn spullen zou afpakken.

Totdat ik sprak met een marketinggenie genaamd Jay Conrad Levinson — die een manier bedacht om geld te verdienen aan mensen die zijn spullen stelen.

Als je niet weet wie Jay Conrad Levinson is, laten we zeggen dat hij een van de meest productieve en slimste marketeers ter wereld is — met de getuigenissen om het te bewijzen. Hij is de man die alle ‘guerrilla’-boeken begon die je in alle boekwinkels ziet, zoals ‘Guerilla Marketing’, ‘Guerilla Publicity’ enz.

En toen ik hem vroeg wat hij doet als mensen zijn ideeën of inhoud stelen, vertelde hij me dit:

“Ik breng geen tijd door in de rechtbank. Ik klaag nooit iemand aan. Ik moedig iedereen aan die mij wil kopiëren en door dat te doen heb ik het guerrillamarketingmerk zo laten groeien dat het in 39 talen is, wat betekent, Michael, ik doe het niet’ t begrijpen 38 edities van mijn eigen boek.”

Jay belt zelfs soms mensen die hem oplichten en complimenteert hen met hun smaak bij het selecteren van guerrillamarketing.

En dat niet alleen, hij biedt ze zelfs kortingen op boeken of lidmaatschap van zijn vereniging.

Ik weet niet hoe het met u zit, maar dat heeft mijn houding ten opzichte van diefstal van mijn intellectuele eigendom echt veranderd.

En het is iets om over na te denken de volgende keer dat je denkt dat je door iemand wordt opgelicht en niet echt iets kunt doen om het te stoppen.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie