Laat uw verkoop en winst via internetmarketing snel groeien – door televisie te kijken

Laat uw verkoop en winst via internetmarketing snel groeien – door televisie te kijken

Wilt u beginnen met het bedenken van een onbeperkte hoeveelheid ideeën voor producten, verkoopbrieven en content voor uw internetmarketingbedrijf?

Dan hoef je eigenlijk maar één ding te doen. En dat is simpelweg je geest constant blootstellen aan veel verschillende — zelfs radicaal verschillende — dingen.

Met andere woorden, lees veel verschillende tijdschriften, kranten, boeken en romans. Kijk veel verschillende tv-programma’s en films. Luister naar verschillende standpunten op talkradio en op internet.

Kortom, blijf je hersenen voeden met zoveel informatie, over zoveel verschillende dingen, dat je onderbewustzijn vol zit met ‘ruw materiaal’ om uit te putten.

Wat is het punt van dit alles?

Door al deze dingen te doen — door je hersenen bloot te stellen aan al deze verschillende ideeën — wordt je geest bijna een rivier van ideeën waaruit je kunt putten wanneer je maar wilt. En al deze verschillende gedachten en ideeën die je erin stopt, beginnen met elkaar te ‘praten’, en combineren en creëren geheel nieuwe concepten en oplossingen voor dingen waar je aan werkt.

Laat me je een voorbeeld geven

Ik heb onlangs een interview gedaan met een man die een kookboek met “speciale effecten” heeft gemaakt. Een kookboek met recepten voor vulkaancakes, toetjes in de vorm van je gezicht en allerlei leuke dingen waar kinderen dol op zijn.

En hij vertelde me dat hij op het idee kwam toen hij over straat reed. Hij zat te denken aan hoe hij ergens las dat kookboeken altijd verkopen. En tegelijkertijd herinnerde hij zich iets dat hij zag in een sciencefiction-tv-show en – bam! Daar was het. Een ‘kookboek met speciale effecten’.

Twee totaal ongerelateerde ideeën die uit zijn hoofd kwamen om een ​​idee te vormen dat hem een ​​miljoen dollar heeft opgeleverd.

En zo werkt het voor alle zogenaamde ‘creatieve genieën’.

Ze laden gewoon hun hersens met informatie, laten het allemaal samen “gelen” en praten met elkaar… en dan presto! Een idee komt uit de andere kant.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie