LAX Parking – Waar vind je de beste parkeerlocaties

LAX Parking – Waar vind je de beste parkeerlocaties

Vreemd genoeg, hoewel er meer dan 21.000 LAX-parkeerplaatsen zijn voor de Los Angeles International Airport, vinden honderden passagiers het nog steeds elke dag moeilijk om een ​​parkeerplaats te vinden die zowel handig als voordelig is. Hier zijn enkele plaatsen in en rond LAX die je misschien wilt bekijken de volgende keer dat je op zoek bent naar een goede plek in de buurt van LAX om je voertuig in te leveren.

Parkeerstructuren in het centrale terminalgebied. Het is duidelijk dat de handigste LAX-parkeerlocaties die in het centrum van de luchthaven zijn, waar u gewoon naar een van de terminals kunt lopen zodra u uw voertuig hebt geparkeerd. Met een prijs van $ 30 per dag zouden de meeste mensen met een beperkt budget echter gewoon ergens anders moeten zoeken naar goedkopere alternatieven.

Opmerkelijk is dat sommige mensen die met een bepaald type voertuig rijden, vrij zijn om op de centrale parkeerplaatsen te blijven. Voor degenen die pure EV’s (elektrische voertuigen) rijden, is parkeren gratis bij de laadstations op het lagere/aankomstniveau van Structures 1 en 6. Dat is een extra stimulans voor u als u van plan bent om die Tesla Roadster dit jaar te kopen. Motorfietsen kunnen ook gratis parkeren in de gebouwen van het Central Terminal Area.

Park One. De volgende optie is de Park One Public Parking langs Century Boulevard en 96th Street, tegenover Terminal 1. Het tarief is $ 15,95 per dag voor onoverdekt parkeren. Deze plaats wordt ook beheerd door de luchthavenautoriteit en biedt een gratis pendeldienst van en naar de terminals.

Economy parkeerplaats C. Economy Parking Lot C, gelegen langs Sepulveda Blvd en W 96th St, is verreweg de beste optie voor de reiziger met een beperkt budget die op zoek is naar handige nabijgelegen LAX-parkeerplaatsen. Grote en brede voertuigen, zoals vrachtwagens, aanhangwagens en campers, moeten parkeerplaats C gebruiken. Het dagtarief is $ 12. Een frequente gratis pendeldienst van en naar de Central Terminal Area is ook beschikbaar bij Lot C.

Wachtruimte mobiele telefoon. Als u bij aankomst wacht op een telefoontje van iemand die u op de luchthaven ophaalt, is er gratis parkeergelegenheid bij de Cell Phone Waiting Lot op 9011 Airport Boulevard, ten noorden van de kruising van Airport Boulevard en Arbor Vitae/Westchester Parkweg. Onbeheerde voertuigen zijn niet toegestaan ​​in de wachtruimte.

Blijf en parkeer. Parkeren bij het hotel is ook een optie voor u. Er zijn veel geweldige hotels om uit te kiezen, zoals Fourpoints Sheraton, Hilton, Holiday Inn en La Quinta, om er maar een paar te noemen. Bekijk de sites van elk van deze hotels en vind de handigste LAX-parkeerpakketten – sommige bieden verlengde parkeergelegenheid voor een verblijf van één nacht. Het Hilton heeft bijvoorbeeld momenteel een gepubliceerde kamerprijs van $ 184,00 USD voor maximaal 2 personen met 21 dagen gratis parkeren.

Privé garages. Parkeren in een privégarage buiten de luchthaven is ook iets dat u zeker kunt overwegen voor uw ideale LAX-parkeerlocatie. Deze plaatsen bieden enkele van de meest concurrerende tarieven voor lang parkeren en bieden ook een pendeldienst en een parkeerservice. Wally Park langs Bellanca Ave, LAX Park Place en Johnny Park langs Hindry Ave behoren tot de beste opties om uit te kiezen.

Bron: Emmanuel Gonot

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie