Leeg WordPress-dashboardscherm?

Leeg WordPress-dashboardscherm?

Wanneer u zich aanmeldt bij uw WordPress-dashboard, ziet u een leeg wit scherm met alleen de dashboardmenu-items aan de linkerkant?

Mogelijke oorzaak: Uw hostingbedrijf is mogelijk onlangs geüpgraded naar de nieuwste PHP-versie.

Bijdragende oorzaak: Mogelijk gebruikt u een versie van WordPress die al lang niet is bijgewerkt, misschien meer dan een jaar of twee.

Probeer het onderstaande proces om het probleem op te lossen.

BELANGRIJK: Om deze stappen te kunnen gebruiken, moet u FTP-toegang tot uw website hebben. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​reservekopie van uw website naar uw computer te downloaden voordat u met dit proces begint. Onze favoriete back-upplug-in is Backup Buddy. We hebben de back-upprocedure in de onderstaande stappen opgenomen:

Dit zijn de algemene stappen die we bij verschillende gelegenheden met succes hebben gebruikt om het probleem op te lossen:

 1. Log in op uw WordPress-dashboard zodat u het lege scherm kunt bekijken.
 2. Log in op uw website via FTP.
 3. Wijzig de naam van uw htaccess-bestand naar x-htaccess. (We zullen het later terug veranderen)
 4. Vernieuw het browservenster waar u het lege scherm hebt bekeken. Het mag niet langer leeg zijn. (Het is mogelijk dat uw website op dit moment niet goed werkt. Meestal werkt de startpagina goed, maar de interne pagina’s niet.)
 5. Koop de Backup Buddy-plug-in van iThemes. Als je het al hebt en een betrouwbare back-up op je computer hebt, ga dan naar stap 10.
 6. Installeer de Backup Buddy-plug-in door de map “backupbuddy” via FTP naar uw map met WordPress-plug-ins te uploaden. (De locatie van de map met plug-ins is: /wp-content/plugins)
 7. Navigeer in uw WordPress-dashboard naar de map met plug-ins en activeer de Backup Buddy-plug-in.
 8. Eenmaal geactiveerd, klik op Back-upBuddy/Back-up (linksonder op uw WordPress-dashboard).
 9. Maak een back-up en download een zip-kopie van uw “Complete Backup” (niet alleen database) naar het bureaublad van uw computer.
 10. Upgrade naar de nieuwste versie van WordPress (met het vertrouwen dat u een back-up hebt.)
 11. Met uw FTP-programma, hernoem het x-htaccess-bestand terug naar htaccess.

U zou nu uw volledige WP-dashboard moeten kunnen bekijken. U heeft een kwaliteitsback-up van uw website en uw website zou naar behoren moeten werken.

We hebben dit proces al meerdere keren met succes toegepast. Als uw website of dashboard nog steeds niet goed werkt, herstel deze dan met uw reservekopie en ga verder met het diagnosticeren van het probleem.

Het technische ondersteuningsteam van uw hostingbedrijf moet ook een goede bron van informatie zijn.

Bron: Steve Pillitu

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie