Leer hoe u Adsense-inkomsten kunt verhogen – hoe u dit kunt doen door online forums te gebruiken

Leer hoe u Adsense-inkomsten kunt verhogen – hoe u dit kunt doen door online forums te gebruiken

Weet u dat u online forums kunt gebruiken om uw AdSense-inkomsten van uw AdSense-websites te laten stijgen?

Lees verder om te leren hoe u uw AdSense-inkomsten van uw website of blogsite kunt verhogen door online forums te gebruiken.

Leer hoe u uw AdSense-inkomsten kunt verhogen: gebruik online forums om mensen op uw AdSense-advertenties te laten klikken. Zoek naar relevante online forums die verband houden met uw AdSense-website of blogsite. Relevantie is erg belangrijk als u uw AdSense-inkomsten wilt verhogen met behulp van online forums. Om eenvoudig online forums te zoeken die relevant zijn voor het onderwerp van uw website, typt u eenvoudig uw belangrijkste zoekwoord plus online forums in uw favoriete zoekmachine. Als het onderwerp van uw website bijvoorbeeld alleen op kinderspeelgoed is gebaseerd, kunt u relevante forums openen door simpelweg “kinderspeelgoed + online forums” in uw favoriete zoekmachine te typen.

Het volgende dat u moet doen zodra u deze relevante online forums heeft gevonden, is om u bij hen aan te sluiten en als expert te gaan posten. Ik wil hier aangeven dat je hiervoor een gloednieuw e-mailadres moet openen. U kunt uw eigen thread maken door korte opmerkingen over een artikel op uw AdSense-website te plaatsen. U kunt doorgaan door de forumleden te vragen het resterende artikel op uw AdSense-website of blog te lezen. Vertel ze ook om hun opmerkingen of weergaven op uw AdSense-blog te plaatsen.

Je moet ook de vragen van andere mensen beantwoorden op het forum of de forums waarvan je lid bent geworden. U kunt ze vervolgens verwijzen naar specifieke artikelen op uw blog die hun problemen volledig oplossen. Uw online AdSense-inkomsten zullen enorm stijgen met de technieken die in dit artikel worden besproken. Dit komt omdat de reden waarom ze uw AdSense-website of blog in de eerste plaats bezochten, was dat u de oplossing voor hun probleem had.

Nu zullen uw AdSense-inkomsten enorm stijgen omdat de AdSense-advertenties die op uw AdSense-website worden weergegeven, relevant zijn voor wat ze lezen.

Bron: Sam Ayodeji

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie