Lenovo ThinkCentre M810z Review – Evaluatie van deze alles-in-één, zijn constructie, ontwerp en meer

Lenovo ThinkCentre M810z Review – Evaluatie van deze alles-in-één, zijn constructie, ontwerp en meer

Deze nieuwe multi-touch AiO-desktop zit boordevol een Full HD-scherm, quad-coreprocessor, Intel HD-graphics en meer. Het is een geweldige machine voor zowel zaken als entertainment, en wordt geleverd met alles wat de gemiddelde computergebruiker nodig heeft. De Lenovo ThinkCentre M810z zit boordevol krachtige graphics en functies, zoals een webcam die kan worden afgedekt via een schakelaar wanneer deze niet in gebruik is. Er zijn verschillende USB-poorten en combo-audio-aansluiting voor connectiviteit.

Wazige ogen zijn geen probleem met dit 21,5-inch multi-touch display, omdat het oppervlak op microniveau is opgeruwd om licht te verstrooien en je ogen te beschermen tegen verblinding. Deze functie maakt de all-in-one ideaal voor gebruik in felle kantoorverlichting en andere goed verlichte ruimtes.

Wanneer gemonteerd op de standaard, weegt de multi-touch-versie van de M810z ongeveer 20,28-lbs en meet (B x H x D) 21,06-inch x 19,25-inch x 9,96-inch. Het wordt aanbevolen om de UltraFlex-standaard te gebruiken, omdat deze superieur is aan een standaard monitorstandaard. De eerste kantelt van -5 tot +45 graden en is 90 graden draaibaar. Of je nu aan een bureau zit of staat, je hebt altijd optimaal zicht op de monitor.

Je kunt goede prestaties verwachten, aangezien de Lenovo ThinkCentre M810z is uitgerust met een Intel Core-processor (i3-7100) die tot 3,9 GHz en minimaal 4 GB geheugen kan halen. U kunt eenvoudig upgraden naar een i7-processor en maximaal 32 GB geheugen (DDR4 2400 MHz) als u meer kracht en snelheid nodig heeft voor uw taken.

Opslagopties van de Lenovo ThinkCentre M810z

De harde schijf is een 7200RPM 2,5-inch SATA-schijf met 500 GB opslagcapaciteit. Ook is er ruimte voor een Solid State Drive (tot 512 GB PCIe). Ook inbegrepen is een slanke Rambo 9,5-mm dvd-drive. De all-in-one verbind je draadloos met internet dankzij de Intel 8265 AC+ wifi-technologie (2×2).

Zoals hierboven vermeld, zijn er verschillende USB-poorten, waaronder twee USB 3.0 (een altijd aan / snel opladen), vier USB 3.0-poorten, DP out, 9-in-1 kaartlezer, enz.

Het maakt niet uit hoe je hem aanpast, je kunt erop rekenen dat de computer lang meegaat dankzij de robuuste constructie. Het heeft een breed scala aan tests met militaire specificaties ondergaan, evenals honderden betrouwbaarheidstests in alles van ruwe transportomstandigheden tot extreme temperaturen. Kortom, de Lenovo ThinkCentre M810z kan efficiënt werken in elk type omgeving. Dit maakt het een uitstekende investering.

Het is geen goed idee om deze investering uit te stellen – u moet het kopen terwijl het voor een lage prijs beschikbaar is. Met een Lenovo ThinkCentre M810z-kortingsaanbieding kunt u een echt slimme shopper zijn. Lenovo-coupons zijn altijd erg handig.

Bron: George Botwin

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie