Lichaamstaalsignalen – Decodeer mannen snel

Lichaamstaalsignalen – Decodeer mannen snel

Weet jij hoe je de lichaamstaal van een man moet lezen? Zou je niet echt willen weten wat hij denkt? Zou het hebben van een nieuw inzicht in de mannelijke psychologie je helpen mannen aan te trekken? Als je het eindeloze raadspel wilt stoppen en wilt weten wat een man echt van binnen voelt, zul je geen duidelijk antwoord van hem krijgen. Leer de geheime lichaamstaalsignalen die u de waarheid vertellen over wat mannen denken en voelen.

Lichaamstaal is als een geheime code. Als je eenmaal weet hoe je de code moet lezen, kun je dingen leren over mannen (of andere vrouwen, wat dat betreft) die ze misschien niet eens over zichzelf weten. Hoewel sommige mannen er redelijk goed in zijn om het bewust te gebruiken, zijn ze er meestal duidelijk over. Dit zijn de zelfverzekerde jongens die je recht in de ogen kijken, met hun gepatenteerde killer-glimlach glimlachen en dicht bij je staan ​​als ze praten. Om de waarheid te achterhalen, moet je op zoek naar de subtielere aanwijzingen.

Let op zijn adamsappel als hij met je praat. Als het op en neer beweegt, is dat een teken dat hij nerveus is. Waarom zou een zelfverzekerde man nerveus worden in de buurt van een meisje? Het is een goede gok dat hij zich echt tot haar aangetrokken voelt. Als zijn dobberende adamsappel vergezeld gaat van een zachtere, warmere glimlach dan zijn normale glimlach, betekent dit dat hij begint te smelten. Dat is een heel goed teken.

Als een man cool en beheerst doet of zakelijk met je praat, maar zijn lippen blijft likken, is dat een heel sterk signaal dat hij seksueel opgewonden raakt. Hij is nerveus van verwachting. De reden waarom hij zijn lippen likt, is omdat zijn speekselklieren geen speeksel meer afscheiden. Zelfs doorgewinterde veteranen die een show van onverschilligheid neerzetten, kunnen dat niet voorkomen. Als je deze man verslaafd aan je wilt maken, flirt dan een beetje met hem als je hem zijn lippen ziet likken. Dat zal hem gek maken.

Deze volgende is erg belangrijk, omdat veel meisjes het volledig verkeerd interpreteren. Als een man die je vroeger zelfverzekerd in de ogen keek als je aan het praten was, zijn ogen begint af te wenden als je praat, is dat vaak een heel goed teken dat hij zich enorm tot je aangetrokken voelt. De reden hiervoor is dat zelfs zelfverzekerde mannen tot moes worden als ze verliefd beginnen te worden. Ze worden verlegen en nerveus en een beetje overweldigd door hun gevoelens. Als zijn stem tegelijkertijd zachter lijkt te worden of in hout omhoog gaat, heeft hij zeker tedere gevoelens voor jou.

Er zijn veel andere tekens waar u naar kunt zoeken, maar deze zijn gemakkelijk te herkennen en bijna onfeilbaar. Let op deze lichaamstaaltekens en maak er het beste van als je ze ziet!

Bron: Tina L. Jones

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie