Link-building en uw site boetevrij houden

Link-building en uw site boetevrij houden

Een professioneel SEO-bedrijf inschakelen om uw linkbuilding-services voor uw site te doen, heeft veel voordelen. Het helpt u de reputatie van uw site op te bouwen en helpt u uw connecties te verbreden, zodat u bekendheid krijgt. Een opmerkelijk voordeel van goede linkbuilding is dat het uw site weghoudt van boetes – een grote vijand voor elke site die een respectabele reputatie en verkeerseffectieve zoekresultaten wil bereiken.

Het is duidelijk belangrijk dat elke site-eigenaar opmerkt wat een sanctie is, zodat ze hun domeinen beter kunnen bewaken, vooral omdat de algoritmen van Google zijn geprogrammeerd om elke visachtige activiteit te noteren met de sites die ze weergeven op hun resultatenpagina’s.

Van Google is bekend dat het sites bestraft die ongelukkig genoeg zijn om opzettelijk of onopzettelijk strafbare handelingen te hebben verricht door ze van de primaire resultatenpagina’s te houden, of erger nog, door ze helemaal op de zwarte lijst te zetten van de resultatenpagina’s.

Om u te helpen op de hoogte te blijven en uw site foutloos te houden, volgen hier waar uw site vanaf moet blijven.

Slechte links

Als uw site links van verdachte bronnen bevat, is uw site mogelijk een stap dichter bij een sanctie.

In tegenstelling tot het gebruik van links van gezaghebbende sites en zelf een betrouwbare reputatie op te bouwen, zullen deze slechte links uw domein een even verdachte reputatie geven – niet de beste tactiek om verkeer te genereren, om nog maar te zwijgen van een grote vlag van Google om uw pagina buiten de deur te houden. de resultaten.

Irrelevante links

We zijn allemaal op nieuwssites geweest die nieuwsupdates wilden lezen over klimaatverandering of over wat Trump van plan is, maar werden afgeleid door de tien advertenties, variërend van hoe je een kale plek kunt laten verdwijnen tot hoe je in twee weken 20 kilo kunt afvallen naast het artikel hangen.

We komen dan tot de conclusie dat de site vervelend is en gaan verder om onze dagelijkse nieuwsfix ergens anders te krijgen.

Dit is precies hoe irrelevante links klanten weg kunnen jagen van bedrijfssites, iets wat Google niet wil tussen de zoekresultaten die ze weergeven. Google kan deze onnatuurlijk geplaatste links herkennen en uw site een boete geven.

Overvolle links

Trefwoorden worden gebruikt om zoekmachines te helpen uw site op te nemen wanneer mensen naar iets zoeken. Sommige websites hebben echter de neiging om te veel zoekwoorden te gebruiken, wat resulteert in een “spamachtige” pagina.

Deze sites gebruiken overbodige en irrelevante trefwoorden om te proberen meer op te komen in de zoekresultaten, zelfs bij zoekopdrachten die absoluut niets met hun site te maken hebben, iets wat zeer onaangenaam is voor kijkers en voor Google.

Gespamde links

Het voortdurend plaatsen van links naar uw site op opmerkingen en forums is een andere boete-inducerende handeling. Met name links die geen contextuele relatie hebben met wat ze becommentariëren of posten.

Maar zelfs als het iets te maken heeft met waar de link op reageert of op plaatst, als je constant op dezelfde pagina’s post, zou je nog steeds spam kunnen overkomen, dus websites waarop je de links van je site plaatst, moeten enige variatie hebben.

Geplande links

Google bestraft ook sites die samen “samen” kunnen “plannen” en hun sites constant aan elkaar linken met het zuivere doel om meer bezoekers te trekken. Dit kunnen twee of meer sites zijn die om de beurt samenwerken.

Hierdoor lijken sites onwettig, om nog maar te zwijgen van het feit dat u wordt toegevoegd aan de sites van Google die op de zwarte lijst staan.

De normen van Google voor wat wel en wat niet verdacht is bij het bouwen van links komt voort uit het feit dat webmasters elke mogelijkheid willen verkleinen om zoekresultaten op welke manier dan ook te manipuleren, om ervoor te zorgen dat zoekers allemaal legitieme resultaten krijgen.

Zolang je een goed SEO-servicebedrijf hebt dat eerlijke en geschikte linkbuilding-services gebruikt, moet je site vrijwel veilig zijn. Daarom is het belangrijk om een ​​goed bedrijf te krijgen en voor jezelf te weten wat de do’s en don’ts zijn .

Bron: Donald Smithon

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie