Lokale SEO-services om uw lokale bedrijf te promoten

Lokale SEO-services om uw lokale bedrijf te promoten

De afgelopen maanden worstelde ik om mijn restaurantbedrijf in Denver, Colorado op de eerste pagina’s van Google Places, Yahoo Local en Bing te krijgen. Ik heb eindelijk de perfecte oplossing gevonden voor al mijn problemen: lokale SEO. Ik heb contact opgenomen met een professioneel SEO-bedrijf dat lokale SEO-diensten levert. Na analyse van mijn bedrijf en de zichtbaarheidsproblemen, presenteerde het SEO-team me een SEO-pakket met een breed scala aan strategieën die zijn ontworpen om de positie van mijn website in de zoekmachine te verbeteren en meer verkeer en verkopen te genereren. Laten we eens kijken hoe deze strategieën hebben gewerkt om mijn bedrijf te promoten.

Lokale vermeldingssites: Lokale SEO maakt gebruik van lokale vermeldingssites (bijv. Gouden Gids, Yahoo, Google, Bing enz.) die lokale/geografische gerichte termen targeten, voor het optimaliseren van lokale zoekresultaten. Het SEO-bedrijf leverde strategieën die hielpen de positie van mijn lokale bedrijfsvermelding op deze sites te verhogen. Wanneer iemand nu zoekt naar Denver-specifieke gegevens met betrekking tot mijn bedrijf, wordt de informatie over mijn bedrijf die op al deze sites is opgeslagen, weergegeven als een topzoekresultaat.

Met verbeterde online zichtbaarheid merk ik dat meer lokale klanten mijn website zijn gaan bezoeken, die werkt om mijn merk te promoten. Mijn serviceprovider zorgde ervoor dat alleen lokale vermeldingssites werden gekozen die door Google zijn geautoriseerd voor het promoten van mijn kleine bedrijf.

Terug linken: Lokale SEO-services omvatten het bouwen van inkomende links naar een zakelijke website. In overeenstemming met de nieuwste Penguin-update van Google, zorgde mijn SEO-serviceprovider ervoor dat er backlinks naar mijn website werden gebouwd vanaf betrouwbare websites met inhoud die relevant is voor mijn bedrijf. Ik realiseerde me dat relevantie cruciaal was omdat de zoekmachines zoekwoorden identificeren op basis van de backlinks. Een ander belangrijk aspect is de linksnelheid of de snelheid waarmee backlinks worden gemaakt. Het SEO-team bouwde langzaam en systematisch backlinks op, omdat elke onnatuurlijke snelheid ervoor zou kunnen zorgen dat Google mijn links als spam zou beschouwen. Daarnaast gebruikten ze ook tactieken zoals social bookmarking, artikel- en foruminzendingen en andere off-page activiteiten. Zoekwoordvariaties, merktekst en andere strategieën werden toegepast om de resultaten te verbeteren.

Promotie op sociale media: Mijn serviceprovider gebruikte ook effectieve optimalisatiestrategieën voor sociale media om mijn doelgroep naar mijn website te leiden. Ze bouwden mijn bedrijfsprofiel op populaire sociale netwerksites zoals Facebook, Twitter, Google+ en meer en maakten er berichten op die hielpen lokale klanten naar mijn website te trekken. Ze verspreiden de berichten via de knoppen ‘Delen’ of ‘Vind ik leuk’. Aangezien zoekmachines, met name Google, zoekresultaten weergeven van sociale-mediasites (Facebook, Google+, Twitter en meer), helpen deze profielen ook om meer organisch verkeer naar mijn site te leiden. Het SEO-team promootte mijn bedrijf ook door video’s en afbeeldingen van mijn restaurant te maken en deze te delen via YouTube en Pinterest.

Sociale media marketing omvat het maximale gebruik van marketingpotentieel met de functies (betaalde advertentiefaciliteit, prijsvragen, bedrijfspagina’s in het geval van Google+ en meer) op sociale-mediasites. In mijn ervaring is het focussen op een bepaalde sociale-mediasite voor marketingdoeleinden (Facebook Marketing, Twitter Marketing) de beste manier om uw bedrijf online te promoten.

Online advertentie

Pay-per-click-advertenties (geld betalen aan zoekmachines om uw website bovenaan in de zoekresultaten weer te geven) wordt beschouwd als een krachtige manier om online zaken te promoten vanwege de eenvoudige implementatie, de hoge Return on Investment (ROI) en de betere traceerbaarheid. Het SEO-team voorzag mijn bedrijf van PPC-advertentieservices, ook wel geo-targeted PPC genoemd. De advertenties waren gericht op de omgeving van Denver, wat ertoe leidde dat meer lokale klanten mijn website bezochten. Zowel open-end zoekwoorden als gerichte zoekwoorden werden gebruikt in mijn geo-gerichte PPC.

De lokale SEO-services van het SEO-bedrijf helpen de aandacht van meer lokale klanten op mijn website te vestigen en hielpen bij de online promotie van mijn restaurant – iets wat ik absoluut niet alleen had kunnen bereiken.

Bron: Rajeev Rajagopal

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie