Lutec 1000 Free Energy Machine – ’s Werelds eerste commerciële gratis energiemachine?

Lutec 1000 Free Energy Machine – ’s Werelds eerste commerciële gratis energiemachine?

De Lutec 1000 Free Energy Machine zou ’s werelds eerste commerciële apparaat van dit type zijn. Wie zijn het brein achter deze machine en maakt hij die claim echt waar? Hoe kunt u anders profiteren van deze technologie en stoppen met het betalen van uw energierekening? Lees hieronder om er nu achter te komen. Let op: ik heb geen enkele connectie met het bedrijf Lutec.

Wat is de Lutec 1000?

De Lutec 1000 is een energieversterker die tot 10 keer de hoeveelheid elektriciteit opwekt die erin wordt ingevoerd. Het is het resultaat van meerdere jaren van ontwikkeling sinds de uitvinders voor het eerst onder de publieke aandacht kwamen, in 2001.

De “1000” in de naam betekent dat de machine tot 1.000 Watt (1 kilowatt) elektriciteit kan opwekken.

Wie heeft het gemaakt?

Het brein achter deze uitvinding zijn Australische ingenieurs, John Christie en Lou Brits. In 2001 lieten ze een eerder prototype aan de wereld zien, voordat ze de kans kregen om patenten te verkrijgen en de machine onafhankelijk te laten verifiëren om investeerders tevreden te stellen.

Hoe werkt het?

De Lutec 1000 is een variant (een van de vele) van een nulpuntsenergiegenerator. Dit zijn apparaten die de krachten als gevolg van magnetisme (van permanente magneten) omzetten in mechanische beweging. Het omzetten van deze mechanische beweging in elektriciteit is een zeer eenvoudige laatste stap die vaak wordt gezien in elke soort generator.

Het is in staat dit te doen dankzij het nulpunt, een randgebied van de natuurkunde dat werd bestudeerd door Albert Einstein en Nikola Tesla, de “grootvader van elektriciteit”.

In tegenstelling tot wat sommige mensen zeggen, zijn deze apparaten geen “perpetuum mobile”. Lagers, bedrading en magneten moeten periodiek worden vervangen of gereviseerd. Het is nauwkeuriger om dit een energieversterkermachine te noemen.

Is het op commerciële verkoop?

De Lutec 1000 heeft patenten gekregen in 60 landen, maar is nog steeds niet commercieel te koop. Hoe lang dat zal zijn, moet nog blijken. In augustus vorig jaar (2010) verwachtten de uitvinders dat het over twee jaar beschikbaar zou kunnen zijn. Mijn persoonlijke gevoel is dat dit optimistisch is en we kijken naar het beste deel van 5 jaar voordat iemand de Lutec 1000 kan bestellen.

Hoe kan ik anders mijn eigen gratis elektriciteit opwekken?

Hoewel de ontwikkeling van de Lutec 1000 jaren heeft geduurd, is het heel goed mogelijk om zelf een veel eenvoudiger apparaat te bouwen. Binnen een paar dagen heb je je eigen apparaat in de lucht, geschikt voor huishoudelijk gebruik.

Ik raad je ten zeerste aan om een ​​nominaal bedrag (ongeveer $ 50) te investeren in een goede reeks educatieve plannen. Als je zo’n plan tot op de letter volgt, kun je binnen een paar dagen aan de slag en je energierekening niet meer betalen. Als u het liever alleen doet, kunt u jaren aan uw project besteden, net als de uitvinders van de Lutec 1000.

Bron: Scott Harris

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie