Maak gratis uw eigen Android-apps

Maak gratis uw eigen Android-apps

Als we het over de telefoon hebben, komt Android meteen in ons op, en we weten dat het Android-platform wereldwijd in een haastig tempo groeit. Verschillende bijgewerkte telefoons met Android-platform. Meer dan 500K Android-apps voor meer dan 500 Android-apparaten zijn overspoeld door Android Market. Om de Android-markt populairder te maken, is Android-applicatie gratis voor iedereen, hij / zij kan downloaden van tal van websites. Miljoenen gratis apps worden dagelijks gedownload door Android-gebruikers.

Heb je gedacht dat als je de kans krijgt om een ​​Android-applicatie van je keuze te ontwikkelen en je interesse cool lijkt, ik 5 eenvoudige sites voorstel die je zullen helpen om binnen enkele minuten gratis je eigen Android-apps te maken.

5 Sites om uw eigen Android-apps gratis te maken

1. Gratis Android App Maker

Gratis Android App Maker is een van de beste gratis hulpprogramma’s om een ​​Android-applicatie te maken. Hier kan men in slechts enkele minuten een Android-applicatie in de app store indienen. Met Android App Maker kunt u eenvoudig uw eigen app maken. Er zijn enkele eenvoudige stappen om eerst een sjabloon te kiezen en vervolgens uw inhoud (tekst) naar keuze en zelfs afbeeldingen toe te voegen. Ten slotte moet u uw aanvraag ter beoordeling indienen. Hier heb je veel gratis lay-outs / sjablonen om je Android-applicatie naar keuze aan te passen en eenvoudig te bewerken.

Zodra uw aanvraag op de shortlist staat en is geaccepteerd, kunt u deze downloaden uit de Play Store. Anders wordt het alleen gedownload van de eigen site

2. Android 3-apps

Android 3 Apps is een ander gratis hulpprogramma om een ​​Android-applicatie te maken voor je Android-gadgets naar keuze. Het heeft drie eenvoudige stappen om een ​​Android-applicatie te maken. Allereerst moet u een app kiezen en vervolgens uw inhoud (tekst) naar keuze en zelfs afbeeldingen aanpassen. Deel het eindelijk. Deze site biedt vele soorten vooraf geladen categorieën zoals Trivia Game, Photo Gallery App, E-Book App waarmee u eenvoudig een perfecte applicatie kunt maken volgens uw vereisten. Android 3 Apps bieden ook applicaties zoals Radio Station, Band Music Apps, Quotes en grappen, Slider puzzels, Choice Games, Quiz Games, Truth or Dare, True of false, Question App, Video Player, Web Photo Portfolio, Android Website builder, Blank App-sjablonen die kunnen worden gebruikt. Android 3-apps maken het gemakkelijk om Android-apps te ontwikkelen volgens de vereisten.

3. Apps Geiser

Apps Geyser is een gratis serviceprovider die u helpt uw ​​applicatie te converteren en er geld mee te verdienen. Het heeft meer dan 118.602.408 geïnstalleerde applicaties, meer dan 260.193 gemaakte applicaties en meer dan 3.610.134.404 advertenties. Door Apps Geyser te gebruiken kan men in eenvoudige stappen een applicatie maken. Klik op de knop Maken hier heb je een andere optie, zoals website (Voer URL in), HTML-code maken of HTML plakken) en

YouTube-video’s, voer trefwoorden in of gebruik de kanaal-URL en nog veel meer en distribueer deze vervolgens. Apps Geyser biedt u de mogelijkheid om door advertenties ondersteunde apps te maken en daarmee geld te verdienen. Het heeft ook een unieke functie die, indien anders, via een andere serviceprovider die functies deelt, uw apps deelt met alle grote sociale netwerken. Ondersteuning van HTML 5 om pop-upmeldingen zoals deal of the day of een belangrijke aankondiging aan de gebruikers weer te geven. Dus door alle functies van Apps Geyser te zien, kan ik zeggen dat het de creatie, het genereren van inkomsten en het beheer van je Android-app biedt.

4. Nog app

App Yet helpt bij het maken van apps voor de website. App Yet helpt je om RSS-feeds om te zetten in een Android-applicatie voor Android OS. Hier heb je de vrijheid om gecreëerde applicaties op Markt(en) te plaatsen/verkopen of geld te verdienen door middel van advertenties. Met behulp van de app kun je een website of blog omzetten in een applicatie en deze met je vriend overal ter wereld delen.

5. Andromo

Andromo geeft je een fantastisch platform om professionele apps voor je te maken. Alle soorten bedrijven kunnen worden gepromoot. Share kan zelfs worden gebruikt om een ​​nieuw project te bespreken. Heel weinig muisklikken zijn voldoende om apps te maken en geld te genereren door advertenties aan die apps toe te voegen. Apps kunnen interactieve fotogalerijen, blog-/nieuwsfeeds, kaarten, mobiele websites, YouTube-video’s en zelfs meer bevatten. U kunt geld verdienen door uw applicatie te verkopen aan de Play Store met behulp van Andromo.

Dus deze 5 websites zijn erg handig die iets nieuws proberen te doen en de creativiteit hebben of voor Android-liefhebbers. U heeft enige kennis van HTML of Java nodig, dan kunt u die van u toepassen op uw Android.

Ik hoop dat deze dingen op Sites om je eigen Android-applicatie gratis te maken, je zullen helpen om je eigen Android-apps te maken en te delen met je vriend en de hele wereld en het belangrijkste om geld te verdienen via Android-apps.

Bron: Amrendraleo Kumar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie