Maak internetmarketing eenvoudig, leuk en winstgevend – door elke week poker te spelen

Maak internetmarketing eenvoudig, leuk en winstgevend – door elke week poker te spelen

Als je echt goede ideeën wilt opdoen voor je internetmarketingadvertenties en -producten, dan onthult dit artikel een heel stiekeme (maar effectieve) manier die wordt gebruikt door een van ‘s werelds meest productieve marketeers.

Luisteren naar dit:

Misschien wel een van de meest bekende en gerespecteerde marketeers ter wereld is een man genaamd Jay Conrad Levinson. En niet lang geleden kreeg ik de kans om Jay te interviewen over de manier waarop hij op de markt brengt en geld verdient.

Toen we het erover hadden om ideeën op te doen voor het maken van producten, vertelde hij me hoe hij elke week poker speelt.

Hij speelt al 18 jaar poker met deze groep mensen die hij kent, en elke keer dat ze spelen, willen ze niet alleen zijn geld aannemen, maar willen ze hem ook op ideeën brengen.

Zie je, als je in een sociale situatie, zoals poker, uit de markt kunt komen waaraan je verkoopt, dan zul je veel meer te weten komen over wat ze willen en waar ze geld aan willen uitgeven dan jij door enquêtes in te vullen of vraag ze via e-mail.

Waarom?

Want als mensen los zijn en plezier hebben, met hun remmingen weg, staan ​​ze open om te praten en je dingen te vertellen. Mensen willen gehoord worden. Ze willen dat hun mening telt.

En als je mensen om je heen hebt aan wie je verkoopt in een omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelt en niet het gevoel heeft dat ze iets ‘verkocht’ worden, zullen ze je alles vertellen wat je moet weten over de ware verlangens van je markt.

Wijlen, geweldige copywriter Eugene Schwartz deed dit soort dingen ook.

Hij zou naar feestjes gaan en met taxichauffeurs praten en mensen aan het praten krijgen, waarbij hij in gedachten noteerde wat mensen echt motiveert en opwindt. Wat hun hot buttons zijn. Wat ze wel en niet willen.

En als resultaat… verkocht hij voor honderden miljoenen dollars aan producten. Hij wist wat mensen wilden kopen, creëerde die producten en verkocht ze.

En dat allemaal omdat hij niet bang was om het te verwarren met de mensen aan wie hij verkocht en om hen en de dingen die ze willen op een persoonlijk niveau te leren kennen.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie