Maak uw internetmarketingpromoties bijna onverslaanbaar met deze 100% gratis marketingtool

Maak uw internetmarketingpromoties bijna onverslaanbaar met deze 100% gratis marketingtool

Hoewel ik geen grote fan ben van “beeld”-advertenties op internet, ben ik een grote fan van persoonlijkheids- of “identiteits”-advertenties.

De reden waarom is omdat elk merk, elk product, elke dienst een uitgesproken persoonlijkheid heeft, of je het nu weet of niet.

En een geweldige manier om uw internetmarketingadvertenties nog een tandje hoger te zetten (wat de respons betreft) is om uw persoonlijkheid te combineren met uw aanbiedingen.

Waarom werkt dit?

Vanwege het simpele feit dat als u de identiteit van uw product — en niet alleen uw aanbod — in iemands hoofd kunt krijgen wanneer u aan hen probeert te verkopen, zij anders op uw aanbiedingen zullen reageren dan wanneer u niet ingaat op hun hoofd.

Waarom?

Want wanneer mensen worden blootgesteld aan uw persoonlijkheid, zullen ze het gevoel hebben dat ze al iets over u weten. Ze zullen zich meer vertrouwd voelen met u en met wat u verkoopt. Zelfs als ze nog nooit van je hebben gehoord, en zelfs als ze nog nooit van je product hebben gehoord.

En die bekendheid zorgt ervoor dat de kans dat ze bij u kopen bijna 100% van de tijd omhoog gaat.

De reden waarom is omdat mensen houden van mensen en plaatsen waar ze bekend mee zijn en zich prettig bij voelen. We houden er niet van om van volslagen vreemden te kopen. We kopen graag van mensen die we al kennen en vertrouwen.

Veel politici hebben dit onder de knie.

Dat is de reden waarom sommige politici met weinig of geen campagnegeld na één optreden op televisie naar de kop van de peilingen kunnen schieten. Omdat mensen het gevoel hebben dat ze hem of haar kennen.

En het is hetzelfde met uw advertenties.

Probeer het zelf en zie.

Voeg een persoonlijkheid toe aan uw advertenties — gecombineerd met uw aanbod. Ik denk dat je persoonlijkheid een van de beste en goedkoopste marketingtools zal zijn die je kunt gebruiken.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie