Manieren om uw WordPress-ontwikkelingsvaardigheden te verbeteren

Manieren om uw WordPress-ontwikkelingsvaardigheden te verbeteren

WordPress is een steeds groeiende software die zeker een grote reikwijdte heeft en de komende jaren exponentieel zal groeien. Het is er ook in geslaagd om de DOT Com-industrie tien jaar lang te regeren en beheert vandaag 24,7% van de websites. Aangezien WordPress groeit, wordt het noodzakelijk voor een WordPress-ontwikkelingsbedrijf om mee te groeien en een voorsprong op de concurrentie te krijgen.

Elk bedrijf heeft steeds meer ervaren en hoogopgeleide WordPress-experts nodig. Hoe kunnen WordPress-experts er echter mee omgaan en tegelijkertijd hun ontwikkelingsvaardigheden verbeteren, aangezien WordPress elke dag evolueert?

Dus om deze experts te helpen op de hoogte te blijven van de evolutie van WordPress, hebben we een lijst samengesteld met de beste manieren om je te helpen je vaardigheden te verfijnen en een lange carrièreperiode te hebben.

1. Woon WordPress-conferenties bij

Als je een actieve WordPress-ontwikkelaar bent, ben je waarschijnlijk op de hoogte van WordPress-conferenties en Wordcamps die zo nu en dan plaatsvinden om je te helpen de nieuwste functies van WordPress en zijn ontwikkelingen bij te houden. Deze conferenties zijn ontworpen rekening houdend met de problemen waarmee een ontwikkelaar in zijn/haar dagelijks leven wordt geconfronteerd. Een meerderheid van de grote steden organiseert bijna elke zes maanden verschillende technische conferenties. Een WordPress-ontwikkelingsbedrijf kan dus ofwel zijn werknemers een dergelijke conferentie laten bijwonen of, indien niet mogelijk, online bekijken.

2. Online trainingscursussen

De constante stijging van de populariteit van WordPress heeft ook geleid tot het ontstaan ​​van veel online WordPress-leersites die voordelige trainingsmodules aanbieden, helemaal gratis of voor slechts een dollar. Deze trainingen verzamelden de meest cruciale informatie over dit contentmanagementsysteem en gaven deze door aan andere WordPress-gebruikers die de vaardigheden van een ontwikkelaar drastisch kunnen verbeteren. Als u zich inschrijft voor dergelijke cursussen, kunt u niet alleen de exclusieve informatie verkrijgen, maar blijft u ook uw concurrenten voor.

3. Haal het meeste uit sociale media

Sociale media hebben de manier waarop we tegenwoordig communiceren en delen veranderd. Van nieuws tot winkelen, alles wordt beschikbaar gesteld via grote sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Reddit en nog veel meer. Afgezien hiervan hebben sociale media de kracht om u in een mum van tijd de beste informatie uit de vertrouwde bronnen te brengen. Actief blijven op dergelijke platforms geeft je de mogelijkheid om je vaardigheden te verfijnen door in contact te blijven met alles wat er in de wereld gebeurt, inclusief technologie.

4. WordPress-nieuws lezen

WordPress is zo populair geworden dat als u “WordPress” typt in het zoekvak van Google, dit 60.10.000.000 resultaten zou opleveren. Het aantal is indrukwekkend en dat geldt ook voor de steeds toenemende populariteit van WordPress. Al deze resultaten zijn gerelateerd aan WordPress en inderdaad, een meerderheid van hen biedt het laatste WordPress-nieuws om hun publiek op de hoogte te houden. Als u zich op deze sites abonneert, kunt u de nieuwste verbeteringen in WordPress kennen om de hele WordPress-webontwikkeling te verbeteren. Deze sites hebben ook informatie met betrekking tot WordPress-conferenties en Wordcamps en brengen u meteen de belangrijkste informatie naar voren.

Dus of je nu net begint met WordPress of genoeg ervaring hebt opgedaan met het ontwikkelen van verschillende websites met WordPress, de beste manier om je ontwikkelvaardigheden te blijven verfijnen, is door jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste WordPress-kennis.

Bron: Joe Hart Brown

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie