Meer geld verdienen met Google Adsense?

Meer geld verdienen met Google Adsense?

U wilt online geld verdienen, dus u zet een site op en voegt er een paar gelieerde links aan toe. Maar wacht, je leest ook online dat bijna iedereen die een website heeft, Google AdSense-advertenties erop heeft staan. Het klinkt zo goed, want wanneer iemand op de advertenties klikt, wordt u ervoor betaald. Hoe gemakkelijk is dat nu om online geld te verdienen.

U meldt zich dus aan bij Google AdSense en plaatst vervolgens de code die zij u geven en hoopt uitstekend geld te verdienen.

Dus wat zijn de Google AdSense-succesgeheimen die andere succesvolle webmasters gebruiken om veel geld te verdienen met hun website?

Het plaatsen van de Google AdSense-advertentie op de juiste plek op de pagina is cruciaal voor hoeveel geld u gaat verdienen. Het is erg belangrijk dat u de advertentie boven de vouw (bovenaan de pagina) op uw website plaatst om de meeste klikken te krijgen. Dit wordt een hoge klikfrequentie genoemd.

Dit betekent dat u de advertentie hoog genoeg op de pagina wilt plaatsen, zodat uw bezoekers niet naar beneden hoeven te scrollen om de Google-advertentie te zien.

Door de Google AdSense-advertentie boven de vouw te plaatsen, is de kans groter dat mensen op de advertentie klikken. De reden hiervoor is dat de meerderheid van uw bezoekers niet naar beneden zal scrollen op de pagina en ernaar zal kijken. Vaak kijken mensen over het bovenste gedeelte van de pagina zonder zich zorgen te hoeven maken over naar beneden scrollen. Als u de advertentie hoger plaatst, heeft u een grotere kans om klikken van uw bezoekers te krijgen.

De manier waarop u de advertentie combineert met de rest van uw pagina, kan bepalen of de advertentie visueel aantrekkelijk is of niet. Het is erg belangrijk dat de Google AdSense-advertenties op uw site lijken en niet op een andere advertentie. U kunt dit doen door het lettertype en de kleur van de advertentietekst vergelijkbaar te maken met de rest van de pagina. Ik raad u ook aan om de achtergrond van de advertentie te mengen met de achtergrond van uw pagina. Het moet in principe dezelfde kleur hebben.

Google geeft u de mogelijkheid om naar uw account te gaan en uw advertenties in verschillende lettertypen en kleuren aan te passen. Dit zal u helpen de advertentie op uw site te laten passen. Zorg ervoor dat u de banneradvertenties op uw site niet gebruikt, omdat dit uw klikfrequentie verlaagt.

Het plaatsen van banners en beeldadvertenties op uw site lijkt misschien aantrekkelijker en veel professioneler, maar hierdoor zullen mensen die advertenties vermijden en naar iets anders op uw site zoeken of erger nog, ze kunnen vertrekken en nooit meer terugkomen.

Het doen van de bovenstaande aanbeveling kan het verschil maken tussen succes en mislukking met Google AdSense. Als u gaat zitten en al deze suggesties doet die hierboven zijn opgesomd en een goede hoeveelheid verkeer naar uw website genereert, zou succes met Google AdSense geen groot probleem voor u moeten en zullen zijn.

Bron: Tal Fighel

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie