Met cloudfaxservices kunt u cloudgebaseerde documenten faxen

Met cloudfaxservices kunt u cloudgebaseerde documenten faxen

In deze tijd waarin we leven, veranderen we voortdurend de manier waarop we met elkaar communiceren, of het nu voor zaken of voor individuele doeleinden is. Technologieën lijken in zeer grote stappen vooruit te gaan, en faxen is zeker geen uitzondering. Enkele decennia geleden was de enige manier om te faxen het gebruik van een verouderd faxapparaat, maar nu zijn de zaken veel anders omdat we onze faxen digitaal kunnen afhandelen, zonder papier en inkt te verspillen.

E-mailfaxdiensten zijn een grote hulp geweest bij het verzenden en ontvangen van faxen via internet, eerst door ons in staat te stellen te faxen met alleen onze e-mails als bijlagen, en nu bieden ze ons een manier om cloudgebaseerde documenten te faxen.

Cloudfaxdiensten zijn nu beschikbaar voor miljoenen gebruikers over de hele wereld. Diensten zoals RingCentral Fax en FaxLogic zijn begonnen met het aanbieden van dit alternatief, inspelend op het grote aantal gebruikers dat met cloudgebaseerde documenten werkt in platforms zoals Google Docs, Box en Dropbox. Tegelijkertijd zijn veel bedrijven ze gaan gebruiken als een manier om bedrijfsfaxen beter te beheren met gegarandeerde beveiliging.

Cloudfaxdiensten zijn 100% compatibel met traditionele faxapparaten. Als klant ontvangt u uw eigen virtuele faxnummer dat u in contact brengt met andere gebruikers met behulp van elk type faxtechnologie. Mensen die u faxen zullen geen verschil merken en niet eens weten dat u een digitaal alternatief gebruikt. Het virtuele nummer is verantwoordelijk voor het omleiden van alle inkomende documenten naar uw e-mailinbox.

Het gebruik van een cloudgebaseerde oplossing heeft veel voordelen. Laten we er een paar bekijken:

    • De mogelijkheid om te plannen dat faxen worden bezorgd wanneer u dat wilt.
    • Verzend een enkel document naar meerdere ontvangers tegelijk zonder extra tijd op uw computer door te brengen.
    • Compatibiliteit met smartphones. Download eenvoudig een compatibele fax-app voor uw smartphone en ontvang vrijwel overal faxen. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van mobiele apps afhankelijk is van elk faxservicebedrijf.
    • Integratie van faxdiensten met Google Docs, Box en DropBox.
  • Beheerde beveiliging. Digitaal faxen heeft extra beveiliging nodig, dus het is beter om deze zaken over te laten aan een ervaren faxbedrijf en u te concentreren op het verhogen van de communicatiesnelheid.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen van het gebruik van een cloudgebaseerde faxservice voor uw bedrijf. Bovendien, als u van plan bent dit op een groot bedrijf te gebruiken, bespaart u uren IT-tijd en laat u het team zich concentreren op de kernproblemen van uw bedrijf.

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie