Met geheime internetmarketingstrategie kunt u advertentieruimte en andere zakelijke services kopen met 90% korting

Met geheime internetmarketingstrategie kunt u advertentieruimte en andere zakelijke services kopen met 90% korting

Wat als ik je zou vertellen dat er echt een “geheime” manier is om alles te kopen wat je wilt en nodig hebt voor je internetmarketingbedrijf voor 20, 15 of zelfs 10 cent per dollar?

Geloof het of niet, je kunt het.

Sterker nog, ik heb gered duizenden van dollars met het geheim dat ik je in dit artikel ga laten zien. En jij ook.

Hier is hoe:

Er is een wereldwijde industrie van miljarden dollars die de ruil- of ‘handelsindustrie’ wordt genoemd – waar letterlijk elk soort bedrijf dat je kunt bedenken zaken doet in een groot netwerk dat een ‘ruilhandel’ wordt genoemd.

En deze beurzen zijn als enorme “koopclubs”, waar alle verschillende aangesloten bedrijven automatisch geneigd zijn om van elkaar te kopen.

Bijvoorbeeld…

Wanneer de webdesigner erbij komt… krijgt iedereen in de uitwisseling een melding ervan, en wie een webdesigner nodig heeft, zal hem waarschijnlijk inhuren.

En hetzelfde geldt voor alle anderen die zich aansluiten — de loodgieter, de advocaat, de tandarts, de copywriter, de apotheek, het tijdschrift, de adviseur, de krant, het webhostingbedrijf enz. (Bijna elk afzonderlijk product en elke serviceprovider die bestaat zijn in deze uitwisselingen.)

En dit is wat interessant is:

Deze bedrijven kopen en verkopen niet van elkaar met regulier “door de overheid verspreid” geld.

In plaats daarvan gebruiken ze ‘handelsdollars’ — die echte valuta zijn, net zoals een biljet van een Amerikaanse dollar valuta is — maar die alleen binnen de ruilhandel kunnen worden uitgegeven.

Het is als een gigantisch “Monopoly”-spel. Je kunt Monopoly-geld alleen binnen het spel zelf uitgeven. Maar buiten het spel is het volkomen waardeloos.

En hetzelfde geldt voor handelsdollars. Ze kunnen worden gebruikt als contant geld, maar alleen met de bedrijven in de uitwisseling.

En deze bedrijven kopen elkaars goederen en diensten met deze “handelsdollars”, in plaats van gewone dollars.

Nu is hier de kicker:

Een paar jaar geleden ontdekte ik een geheime “maas in de wet” — 100% legaal en ethisch — in de ruilhandelsindustrie waarmee je een van de duizenden producten en diensten (inclusief internetmarketingdiensten) kunt kopen die in de handel worden verkocht voor slechts 20 , 15 zelfs 10 cent op de dollar van “echt” geld.

Hier is hoe:

Wat de meeste mensen in de handelsindustrie niet beseffen, is dat handelsdollars niet zo gemakkelijk te besteden zijn als gewone dollars. En veel bedrijven in ruilhandel verzamelen uiteindelijk duizenden handelsdollars die ze ofwel te druk hebben of te lui om uit te geven.

Onthoud dat het niet hetzelfde is als gewoon geld dat u overal kunt uitgeven. U kunt alleen handelsdollars binnen de beurs uitgeven.

En u kunt voor slechts tienduizenden dollars aan producten en diensten krijgen voor slechts enkele centen… gewoon door contact op te nemen met mensen met overtollig handelsgeld en aan te bieden hun “handelsdollars” te kopen met gewone dollars — en met een forse korting.

Met andere woorden, laten we zeggen dat Mary de copywriter $ 5.000 in de handel heeft. Ze heeft het te druk om het uit te geven en het staat op haar handelsrekening en doet niets voor haar.

Dan kom je langs en bied je aan om die $5.000 in ruil te kopen voor $500 aan “echt” geld.

Mary denkt hierover na, realiseert zich dat ze nooit al dat handelsgeld zal uitgeven (waardoor het voor haar net zo waardeloos is als Monopoly-geld), en $500 klinkt best goed. Dus ze stemt toe.

En dan kijk je naar alle verschillende producten en diensten in het ruilbedrijf (de groten hebben duizenden verschillende producten en diensten) en koop je in wezen voor $ 5.000 aan producten en diensten voor je internetmarketingbedrijf in de handel… voor slechts $ 500.

Best verbazingwekkend, niet?

Met dit geheim kun je $ 100 aan producten en diensten krijgen voor $ 20 — $ 1.000 aan producten en diensten voor $ 200 — $ 10.000 aan producten en diensten voor slechts $ 2.000 — enzovoort.

Het geldbesparende potentieel voor internetmarketeers zoals wij is enorm.

Want naast reclame- en marketingdiensten zoals advertentieruimte, rubrieksadvertenties en e-mailblasting, is er ook computerreparatie, software, webdesign, webhosting en zo ongeveer alles wat u nodig heeft om uw internetmarketingbedrijf te runnen.

En het enige dat u hoeft te doen, is contact opnemen met een paar bedrijven die zich met handel bezighouden en vragen of ze u hun overtollige handelsdollars willen verkopen in ruil voor echt geld.

Ja, zo simpel is het echt.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie