Met geld kun je geen fitness kopen, je moet het verdienen

Met geld kun je geen fitness kopen, je moet het verdienen

Er wordt al lang gezegd dat met geld niet alles te koop is en de meesten zullen het ermee eens zijn als ze echt eerlijk zijn en dwaasheden terzijde schuiven. Met geld koop je geen ware liefde. Geld kan je jeugd niet terugkopen of overleden dierbaren terugbrengen. En bovendien kun je met geld geen fitness kopen, hoeveel je ook uit je zak haalt.

Om dat duidelijk te maken, al het geld in de wereld kan niet automatisch die perfecte lichaamsbouw creëren, ongeacht hoeveel je bereid bent te betalen. Met zeker geld kun je een lidmaatschap van een privé-sportschool betalen of je zelfs in staat stellen om je eigen sportschool in je achtertuin te bouwen. Met geld kunt u ook 24 uur per dag een persoonlijke trainer inhuren, samen met een chef-kok om u te helpen wanneer u een gezonde maaltijd wilt bereiden.

Met geld kunnen ook operaties voor gewichtsvermindering of “buikwandcorrecties” worden betaald, wat de indruk kan wekken van een vermindering van het gewicht. Maar zelfs in dit geval is de persoon niet fit, ze hebben gewoon minder vet – een heel ander geval.

Maar zelfs met deze dingen die mogelijk met geld kunnen worden gekocht, zullen ze je niet op magische wijze fit maken. Het zweet en de inspanning zullen nog steeds van jou moeten komen en dat is iets dat niet met geld te koop is.

Fitness moet je verdienen en dat is het mooie ervan. Hoe rijk of arm iemand ook is, fitness is iets dat niet afhangt van hoe financieel welvarend je bent.

Als je Brad Pitt ooit hebt gezien in de film Troy, Henry Cavill in Man of Steel, of Chris Hemsworth als Thor in de Avengers, deze beroemde acteurs moesten een aantal maanden constant trainen en voedzaam eten om de lichaamsbouw te ontwikkelen nodig voor hun rol.

Geloof me niet? YouTube of Google hun trainings- en voedingsregimes en je zult zien wat ze moesten doen om in vorm te komen. Zelfs deze rijke, beroemde acteurs moesten de tijd nemen om fit te worden.

Als je dit feit eenmaal onder ogen ziet, zul je zien dat je met geld geen fitness kunt kopen, het is iets dat verdiend moet worden. Als het je helpt motiveren, houd dan gewoon de mantra vast: “Als Brad het moest doen, kan ik het!”

Neem het op uw schouders en wijd u met hart en ziel aan een fitnessplan. Wees bereid om gedurende een bepaalde tijd 4-6 dagen per week te sporten, al is het in het begin maar 20-30 minuten.

Iedereen moet ergens beginnen, maar waar het om gaat is om te beginnen.

Natuurlijk is het even wennen aan deze gewoonte, maar hoe beter je je aan je fitnessplan houdt, hoe sneller dit echt een belangrijk onderdeel van je leven wordt. Als je je eenmaal een bepaalde tijd aan je trainingsroutine houdt, zul je je realiseren dat je met geld geen fitness kunt kopen. Je wordt alleen fit door hard werken en vastberadenheid.

Vergeet niet hoe belangrijk het is om gezonde voeding in uw fitnessplan op te nemen, zodat uw gewichtsverliesresultaten nog meer worden versterkt. Als je eenmaal in staat bent om beide gezonde gewoonten regelmatig te combineren, zal afvallen en fit worden veel sneller gaan dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Houd er dus rekening mee dat u bij elke hardloopstap die u zet, baantjes trekt in het zwembad of kilometer op een hometrainer maakt, u er rekening mee houdt dat u fitness niet kunt kopen, maar dat u het moet verdienen. Hoe moeilijk dat op dit moment ook mag klinken, weet dat je aan het einde van deze reis zult genieten van wat je hebt bereikt, trots dat je het allemaal alleen hebt gedaan.

Bron: Gregory L Gomez

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie