Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Methoden om uw Google AdSense-inkomen te verbeteren

Er zijn veel manieren om online geld te verdienen met Google AdSense. Sommige mensen plaatsen inhoud op hun site en genereren daar verkeer. Sommige mensen sluiten zich aan bij een website zoals ‘HubPages’ en doen mee aan het delen van inkomsten. En sommige mensen vinden het leuk om lid te worden van de website “Squidoo” om hetzelfde te doen. Welke locatie u ook kiest, AdSense kan zeer winstgevend voor u zijn.

Maar Google AdSense is niet het antwoord op al uw gebeden. Het komt erop neer dat als u commissies wilt, en u wilt dit snel en gemakkelijk, u veel verkeer naar uw website moet genereren. Het verkeer is relatief gemakkelijk te vinden – zelfs als u er niet voor betaalt.

Nu zijn er enkele bedrijven online die wel adverteren voor hun site, dat is voornamelijk geld verdienen met Google AdSense. Hun invalshoek is om leads voor hun site te genereren en ze vervolgens te voeden met eindeloze hoeveelheden goede inhoud die beschikbaar is op hun website. Hun prospects gaan naar de website, kijken rond, lezen de inhoud en klikken af ​​en toe op links.

U kunt dit ook doen, of u kunt mensen gewoon naar uw blog of site leiden en hopen dat ze zich abonneren op uw e-mailnieuwsbrief. Maar ik moedig bezoekers graag aan om zich aan te melden voor mijn e-mailnieuwsbrief, zodat ik ze kan opvolgen, de best mogelijke conversieratio’s kan behalen en mijn publiek kan opbouwen en op mijn lijst kan houden.

Het gezegde is waar, zelfs in een Google AdSense-bedrijf… “The money is in the list”. Dit is absoluut waar. Als u iets effectief online wilt verkopen, is e-mailmarketing zelfs een geweldige manier om het voor elkaar te krijgen. Maar u kunt mensen eenvoudig naar uw site of blog leiden, en sommigen zullen ook op deze manier op uw advertenties klikken.

Uit alle tests die ik heb gedaan, heb ik ontdekt dat de beste plaatsen om uw Google AdSense-advertenties te plaatsen zich bovenaan de pagina, linksboven op de pagina en ergens in de tekst van uw inhoud bevinden. , en dan natuurlijk… een banner aan het eind van het artikel. Deze plekken werken goed omdat ze allemaal binnen de natuurlijke oogbeweging vallen.

Je leest van links naar rechts, niet van rechts naar links. Dus als bezoekers uw AdSense-advertentie het eerst zien, zijn ze misschien eerder geneigd erop te klikken… of ze het merkwaardig intrigerend vinden, of gewoon omdat ze dachten dat de advertentie een link was die naar een andere plaats op uw blog of site leidde.

Zorg ervoor dat u leert hoe u verkeer naar uw site of blog kunt leiden. Dit is erg belangrijk. Persoonlijk vind ik het leuk om betaald te adverteren, maar toen ik net begon, had ik niet veel geld, dus moest ik beginnen met gratis marketing. En het werkte prachtig voor mij. En dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds.

Denk aan technieken als artikelmarketing, bloggen, SEO, YouTube, e-mailmarketing, persberichten en zelfs sociale marketing. Al deze strategieën kunnen u het verkeer opleveren dat u nodig heeft om van uw site een succes te maken – en om uw Google AdSense-inkomsten te verhogen. Hopelijk ga je ze vandaag gebruiken.

Veel succes met het verdienen van geld met Google AdSense.

Bron: Randall A Magwood

  • Gerelateerde Tags: