Een carrière in datawetenschap neemt snel een hoge vlucht in de IT-industrie. Er is meer vraag naar datawetenschappers door de toenemende vraag. Het is de beste tijd om datawetenschap te leren. De genoemde redenen maken DP-100-certificeringen belangrijk en verplicht om te leren voor kandidaten op het gebied van datawetenschap.

Overzicht Microsoft Azure Data Scientist-certificering:

De DP-100 is een Azure Data Scientist Associate-certificering van Microsoft. Deze certificering is bedoeld om kennis van machine learning en datawetenschap te gebruiken om workloads van machine learning op Azure uit te voeren en uit te voeren. Het maakt gebruik van de Azure Machine Learning-service. Het helpt bij het creëren en plannen van een werkomgeving die geschikt is voor data science-workloads op Azure, het instrueren van de voorspellende machine learning-modellen en het uitvoeren van de experimenten.

Voordelen van Microsoft DP-100-certificering:

Vereisten voor het DP-100-examen:

Informatie over het Microsoft DP-100-examen:

Voorbereiden op het DP-100-examen:

Microsoft Azure Data Scientist Associate-certificering kan worden verdiend door de best practices te volgen. Hieronder worden enkele stappen genoemd om te helpen bij de voorbereiding van het examen.

  1. Nadat u heeft besloten het DP-100-examen af ​​te leggen, gaat u door de officiële pagina van de Microsoft DP-100-certificering. Daar staat informatie over “Ontwerpen en implementeren van een Data Science-oplossing op Azure”.
  2. Begin vervolgens met het leren over de syllabusonderwerpen. Blader door de examendoelen en begrijp ze zorgvuldig. Liefhebbers van de DP-100 kunnen de belangrijkste domeinen vinden die bestudeerd moeten worden.
  3. Oefenen is een belangrijk aspect van het opruimen van de examens. Schrijf je in voor een training voordat je voor de daadwerkelijke examens verschijnt. Gratis online cursussen of betaalde online cursussen kunnen helpen om inzicht te krijgen in het examenpatroon van de DP-100. Externe professionals kunnen de training volgen.
  4. Oefentoetsen zijn een grote hulp bij het bepalen waar je meer oefening en voldoende kennis nodig hebt om het examen te halen. Om fouten te voorkomen en te overwinnen, zijn oefentests een must.
  5. De officiële pagina biedt verschillende links naar bronnen en studiemateriaal die kunnen helpen bij de voorbereiding op het DP-100-examen. Neem hulp van hen om de onderwerpen diepgaand te begrijpen.

Bron: Shalini M